Enes Batur YouTube yasağı yedi

Enes Batur meclise

Dünyanın en çok takip edilen fenomenlerinden birisi olan Enes Batur YouTube yasağı ile gündeme geldi.

YouTube bildiğiniz üzere son derece aktif bir platform olmasına rağmen Enes Batur YouTube yasağı yedi. Enes Batur da yine bu platform üzerinden tanınan kişiler içerisinde yer alıyor. Bundan kısa bir süre önce Ankara’daki bir üniversitenin yaptığı araştırma ile gündeme oturan Batur şimdi ise adli bir olay yaşıyor. YouTube ona adeta tokat gibi bir cevap verdi. Bu durum hayranlarını üzmüş gibi görünüyor.

Enes Batur video yasağı ile olay oldu

Geçenlerde yaşanan adli bir olay nedeniyle sanık konumuna geçen Enes Batur bu defa fena çuvalladı gibi görünüyor. İçerik üretimi bakımından Enes Batur gerçekten de çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Onun özellikle küçükler ile ilgili yakın tavırları birçok kişinin izlemesini sağlıyor.

Enes Batur YouTube yasağı yedi1

Neredeyse her gün  büyüme kaydeden Enes Batur’un YouTube hesabı video kısıtlaması ile karşı karşıya kaldı. Böylece artık bu YouTube fenomeni video yükleme işlemi yapamayacak. Normal şartlarda her gün video hazırlayan Enes Batur bir süre meydanlardan uzak kalacak.

Türkiye’de  seveni olduğu kadar sevmeyeni de olan fenomen emeklerini çöp olmasından yakındı. Birkaç gündür uğraştığı video, yaptığı bütün denemelere rağmen yüklenmedi. Durumu sosyal medya hesabından paylaşan Enes Batur bunun büyük bir haksızlık olduğunu ifade etti.  Sizce Enes Batur ile ilgili yapılan engelleme doğru bir karar mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.