Surface Duo 2 dayanıklılık testlerini alt üst etti

d2

MicrosoftSurface Duo 2 telefonunu Eylül ayında piyasaya sürdü ve cihaz ilk nesil Surface Duo üzerinde çeşitli iyileştirmelerle geldi. YouTuber JerryRigEverything, cihazın özelliklerini de öne çıkaran bir dayanıklılık testi videosu yayınladı. 

Video, Surface Duo 2’nin Zack Nelson’ın olağan rutini haline gelen bazı zorlu testlerden geçirildiğini gösteriyor. Yeni Microsoft akıllı telefon, tasarımı Galaxy Fold 2 gibi görmeye geldiğimiz katlanabilir cihazlardan görünüşte farklı olsa da katlanabilir ekran kurulumuna sahip. Surface Duo 2, menteşe ve çerçevelerle ayrılmış iki ekrana sahip ancak ekranların hiçbiri katlanamıyor. Menteşeler, katlanabilirlerin hassas bir alt yapısı olmaya devam ediyor ve Surface Duo 2 bu konuda bazı güçlü testlerden geçirildi. Detaylı testi videodan izleyebilirsiniz.

Menteşenin karşısındaki kısım bir dezavantaj olan esnemeye meyilli olmasına rağmen, telefon aynı zamanda bükülme testinde hayatta kalmak için iyi bir donanıma sahip. Surface Duo 2’nin kenarları, cihazı çizilmeye açık hale getiren plastiktir. Bununla birlikte, ekranları Mohs sertlik ölçeğinde seviye 6 dereceli Gorilla Glass Victus ile kaplıdır.

Surface Duo 2

Microsoft, Surface Duo 2’nin öncekinden daha iyi bir çalışma ve alım elde edeceğini umacaktır. Bununla birlikte, Galaxy Z Fold3 ve Galaxy Z Flip3 gibi zaten bir topa sahip olan katlanabilir amiral gemileri ile nasıl bir performans göstereceği henüz belli değil. Potansiyel kullanıcılar, Surface Duo 2’nin en azından bazı seviyelerde sağlamlığından emin olabilir.

MIUI için dünyada aylık aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti