Tecno Camon 20 özellikleri ortaya çıktı! İşte detaylar!

Tecno Pop 6 Pro

Fiyat performans odaklı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Tecno, iki yeni modeli üzerindeki çalışmalarda artık sona gelmiş gibi görünüyor.

Tecno Camon 20 özellikleri ortaya çıktı! İşte detaylar! Tecno’nun Camon 19 serisinin halefi olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı Camon 20 serisi üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bu yeni seri Camon 20 ve Camon 20 Pro’yu içerecek. Bu iki telefon son zamanlarda internette dolaşıyor ve en son gelişmede, Google Play konsolunda ve desteklenen cihaz listesinde bazı ana özelliklerle birlikte göründüler. İşte detaylar.

TECNO Mobile Camon 16 Premier ile ileri düzey kamera Türkiye'de

Google Play konsolunda sadece iki model listelenmiş olsa da, Pro modelinin iki farklı varyasyonu olduğu görülebilir. Bunlardan biri TECNO-CK6n model numarasına sahipken, diğeri TECNO-CK7n model numarasına sahip. Tüm üç telefon, 2400 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip bir orta delikli ekranla birlikte, 480 DPI ekran yoğunluğu ile gösteriliyor. 8GB RAM ve en son Android 13 yazılımına sahip oldukları belirtiliyor.

TECNO CAMON 18 Premier

Tecno Camon 20 özellikleri ortaya çıktı! İşte detaylar!

Ekran özellikleri aynı kalsa da, diğer donanım özelliklerinin biraz farklı olması bekleniyor. Örneğin, Standart Camon 20’de kullanılan işlemci giriş seviyesi MediaTek MT6769V olabilir. Bu muhtemelen Helio G85 olacaktır. Dikkat çekici bir şekilde, geçen yılın Camon 19 modeli de aynı yonga setini kullanmıştı.

Kenan Doğulu

TECNO-CK6n model numarasına sahip olan Tecno Camon 20 Pro, yukarıda bahsedilen modele aynı işlemciyi taşıyor, bu da bütçe dostu bir seçenek olacağını gösteriyor. Aksine, TECNO-CK7n model numarasına sahip olan Camon 20 Pro, MediaTek MT6789’u işlemci olarak taşıdığı belirtiliyor. Bu, Arm Mali-G57 MC2 GPU’ya sahip 6nm işlem düğümüne dayanan Helio G99 yonga setidir. Üç telefon hakkında diğer detayları henüz ortaya çıkmadı ancak bu bilgilerin gelmesi de uzun sürmeyecektir. Tecno Camon 20 özellikleri ortaya çıktı! İşte detaylar!

SwiftKey yapay zeka desteği ile gücüne güç katacak