Google Pixel Watch için Gmail ve Google Takvim desteği gelecek

g55

Google’ın akıllı saatler için geliştirdiği oldukça popüler bir işletim sistemi olan WearOS kısa zamanda bir güncelleme alacak. Güncelleme ile Google Pixel Watch türevleri Gmail ve Google Takvim seçenekleri sunulacak.

Google Pixel Watch firmanın piyasaya sürdüğü ilk akıllı saat, bunun ile beraber cihaza yeni güncellemeler gelmeye başladı.Pixel Watch, markanın söz konusu kategoride piyasaya sürdüğü ilk üründü ve bu nedenle, genel olarak gösterişli ve iyileştirilmiş bir kullanıcı deneyimi sağlamak için yazılım tarafında biraz daha iyileştirme ve optimizasyon gerekiyor.

Gelen yeni bilgilere göre Google’ın muhtemelen WearOS işletim sistemine Gmail ve Google Takvim desteği eklemek için çalışıyor olabileceğini ortaya koydu. Google Pixel Watch’ın kendisinin de dahil olduğu Wear OS cihazları için Gmail ve Takvim uygulamaları yakında daha yararlı güncellemelerden geçecek.

Google Pixel Watch

Şu anda, bir Google akıllı saatiniz varsa, takvimle ilgili görevleri yönetmek için Ajanda uygulamasını kullanmanız gerekir. Agenda uygulamasının kullanım amacına uygun olmaması buradaki sorun. Size yalnızca üç günlük randevular gösterilir ve onlarla yapabileceğiniz tek şey ayrıntıları okumaktır. Herhangi bir şekilde yeni etkinlik ekleme veya mevcut olanları değiştirme imkanı yoktur. Bu sorun, resmi başvuru için uygun destekle çözülebilir.

Gelen bilgilere göre uygulamalar “eksiksiz” bir deneyim sağlayacak, bu da ayrıntılı e-posta okuma, e-posta yanıtları ve diğer Gmail benzeri yetenekler için destek alabileceğimiz anlamına geliyor. En azından, bir deneyimin “dolu” olduğunu söylediğimizde bunu kastediyoruz. Google Takvim ile, kullanıcı doğrudan saatinden görev ve etkinlik ekleyebilir ve tam bir takvim ve etkinlik görünümüne sahip olabilir. Bütün bunlar, yine de, beklentilerimizin bir parçası gibi görünüyor. Güncellemenin önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Android Auto Mobil Uygulaması için yeni güncelleme geldi