Suicide Squad Kill the Justice League için ilk paylaşım

suicide squad

Batman Arkham serisinin yaratıcısı tarafından geliştirilen Suicide Squad Kill the Justice League için ilk resmi görsel geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Suicide Squad Kill the Justice League için ilk paylaşım. Batman Arkham serisi ile gönüllere taht kuran ve kafalardaki “süper kahraman oyunları genelde kötü olur” imajını silen Rocksteady Studios şimdi de başka bir yapım üzerinde çalışıyor. Suicide Squad Kill the Justice League!

Oyun isminden de anlaşılabileceği üzere Justice League ekibini öldürmeye niyetlenmiş olan Suicide Squade timini konu ediniyor. Batman Arkham evreninde geçecek olan yapımda Deathshoot, King Shark, Harley Quinn ya da Captain Bumerang karakterlerinden birisini kontrol edeceğiz.

Suicide Squad Kill the Justice League için ilk paylaşım

Şimdilik oyun hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz. Fakat oyun içerisinden ilk paylaşım geçtiğimiz  gün gerçekleşti. Dilerseniz bu paylaşıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

Suicide Squad Kill the Justice League için ilk paylaşım

Yapılan paylaşımda oyunda kontrol edeceğimiz ana karakterlerin ön plana çıktığını görüyoruz. Herşey bir yana oyunun hikaye tarafıyla tatmin edici olacağını söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Muhtemelen bizim öldüreceğimiz Justice League ekibinin de bir falsosu vardır. Yoksa Warner Bros. bizlere kötü karakterleri kontrol ettirerek iyi adamları öldürtecek bir yapımcı değil.

Oyunun net çıkış tarihi şimdilik bilinmiyor. Warner Bros oyunu tanıttığı tarihte çıkış tarihi olarak 2022 yılını işaret etmişti.

Robot köpeklere silah ekleniyor! Korkulan senaryo gerçek olabilir