iQOO Neo9’un tanıtım tarihi belli oldu

iQOO Neo9

vivo’nun alt markası olan iQOO, merakla beklenen yeni akıllı telefonu iQOO Neo9’un tanıtım tarihini açıkladı. Telefon çift renkli bir tasarıma sahip.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası olan iQOO, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. iQOO Neo7 serisini bu yılın başında piyasaya sürdükten sonra mayıs ayında da Neo8 serisini kullanıcılarla buluşturan şirket, yıl bitmeden Neo serisini bir kez daha yenileyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınan iQOO Neo9 serisinin tanıtım tarihi belli oldu.

iQOO, Weibo hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Neo serisinin en yeni üyesini aralık ayında resmi olarak tanıtacağını duyurdu. Öte yandan iQOO tarafından paylaşılan tanıtım görseliyle birlikte telefonun tasarımına dair yeni detaylar da ortaya çıktı. iQOO tarafından paylaşılan görsele bakılırsa iQOO Neo9, çift renkli bir tasarıma sahip olacak. Telefon arka panelinin yaklaşık üçte birlikte kısmı beyaz bir kumaştan, geri kalan kısmı ise kırmızı deriden olacak. Tabii her iki materyalin de plastik bazlı olması bekleniyor.

iQOO Neo9 hakkında bugüne kadar sızdırılan bilgilere göre telefon 6.78 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğünün 1220p olacağı söyleniyor. Öte yandan telefonun Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alması bekleniyor. Ancak bu yonga setinin Pro modeline mi özel olacağı yoksa standart modelde de mi kullanılacağı şimdilik bilinmiyor.

iQOO Neo9

OnePlus 12 performans testinde rekor kırdı