Sudan ucuz Nokia 220 4G tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

maxresdefault 28

HMD Global bünyesinde gün geçtikçe daha da güçlenen Nokia, eski, klasik tarzda cep telefonları tanıtmaya devam ediyor. İşte Nokia 220 4G özellikleri ve fiyatı!

Nokia, günümüzden bir 15 yıl öncesinde yani cep telefonlarının hüküm sürdüğü yıllarda sektörün hakimi konumundaydı. Cep telefonu pazarını tekeline alan şirket, dünya genelinde muazzam bir kullanıcı kitlesine sahipti.

Fakat akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte çok şey değişti. Batmaz denilen Nokia, bir anda piyasadan silindi. Microsoft bünyesinde iyiden iyiye unutulan şirket, HMD Global’in kanatları altında adeta küllerinden doğdu.

Akıllı telefon tarafında güzel işler yapan Finli üretici, hala cep telefonlarına olan tutkusundan da vazgeçmiş değil.

39 Euro’luk Nokia 220 4G tanıtıldı!

HMD Global, geçtiğimiz gün yeni bir cep telefonu modeli tanıttı. Nokia 220 4G. Yeni Nokia modeli basit, tuşlu bir telefon. Yani akıllı bir telefon değil. İçerisinde Android, iOS ya da benzeri bir çok amaçlı mobil işletim sistemi yok.

Dolayısıyla bu telefonla yapabileceklerini de hayli sınırlı. Fakat fiyatı da ona göre. Nokia bu model için yalnızca 39 euro talep ediyor.

nokia 220 4g

27 gün bekleme süresi ve 6 saatlik konuşma süresi ile powerbank ihtiyacını ortadan kaldıran telefon, kamera ve FM Radio gibi özelliklere de sahip.

Elbette 39 euro’luk bir telefonun kamerasından mucize yaratmasını beklememek gerekiyor. Ayrıca Nokia 220 4G’nin internet tarayıcısına sahip olduğunu da hatırlatalım. Bu sayede sosyal medya ile olan iletişiminiz de kesilmemiş oluyor.

Honor ilk 5G modeli için tarih verdi


Yorumlar kapatıldı.