Uygun fiyatlı Nokia modelleri çoğalıyor

nokia 3310

HMD Global, uygun fiyatlı Nokia modellerini çoğaltmayı planlıyor. Yeni 3310 ve 8110 modelleri, Finli üreticinin iştahını kabartmış durumda. İşte detaylar.

Her ne kadar akıllı telefonlar, cep telefonlarının yerini almış olsa da hala tuşlu telefon kullanmakta ısrar eden önemli bir kitle mevcut. Doğal olarak bu durum cep telefonu pazarının tamamen bitmesini engelliyor. Aynı zamanda cep telefonlarının şarjının, akıllı telefonlara oranla çok da uzun süre gitmesi, bu cihazları makul kılıyor. Ayrıca pek çok şirket, çalışanlarıyla iletişim için yine bu tarz cep telefonlarını tercih ediyorlar.

Bu durumun az çok farkında olan HMD Global, Nokia 3310 ve Nokia 8110 gibi cep telefonlarına yenilerini eklemek istiyor.

Yeni uygun fiyatlı Nokia modelleri geliyor

HMD Global’in önemli isimlerinden biri olan Ajey Mehta konu ile ilgili yaptığı açıklamada uygun fiyatlı Nokia modellerinin çoğalacağını açıkladı. Elbette Mehta’nın burada uygun fiyatlı Nokia modellerinden kastı, akıllı telefonlar değil. Daha çok Nokia 3310, 8110 gibi modellerden bahsediliyor.

Özellikle Nokia 8110, Hindistan ve Çin’de muazzam bir başarıya imza atmıştı. Talep olan bir ürüne, arzın olması da gayet makul.

Öte yandan şunu da belirtmek gerekiyor. 4G destekli cep telefonlarıyla Whatsapp, Facebook ve Instagram gibi uygulamalara erişmek mümkün olabiliyor. Bu cihazların tek eksikleri, bir uygulama marketine sahip olmamaları. Bu arada Nokia 3310’un ülkemizde 600TL civarında fiyatlardan satıldığını da hatırlatalım.

LG G6 fiyatında büyük indirim