Uygun fiyatlı Nokia X6, Türkiye’de satışa sunulabilir

nokia x6

HMD Global’in Çin’e özel olarak satışa sunduğu ve büyük ilgi gören uygun fiyatlı modeli Nokia X6, global pazarda da satışa sunulabilir. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bir zamanlar cep telefonu pazarını tekelinde bulunduran Nokia, şimdilerde sıkı bir toparlanma süreci içerisine girmiş durumda. İflasın eşiğinden dönen Finli üretici, HMD Global bünyesinde hızlı bir yükseliş yakalamış durumda.

Nokia X6 Türkiye’ye geliyor!

Akıllı telefon pazarında söz sahibi olmak isteyen Nokia, şimdilik başarılı bir politika yürütüyor. Orta segment modellere ağırlık veren Finli üretici, uygun fiyatlı modelleriyle şimdiden geniş bir kullanıcı kitlesine erişmiş durumda. Bu uygun fiyatlı hit modellerden birisi de geçtiğimiz günlerde tanıtılan Nokia X6’ydı. Çentikli tasarımı, şık görüntüsü ve uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken X6, Çin’e özel olarak satışa sunuldu.

Telefonun global pazarda uyandırdığı yankı, HMD yetkililerinin de gözünden kaçmadı. Nokia X6’yı global olarak satışa sunmak için kolları sıvayan yetkili isimler, Twitter üzerinden de kullanıcıların nabzını yoklamaya başladı.

Kısa süre önce bazı sertifika kuruluşlarında X6’nın farklı bir isimle ortaya çıktığı iddiaları ortaya atılmış ve bu farklı isme sahip modelin, X6’nın global versiyonu olduğu dile getirilmişti.

nokia x6

Muhtemelen söylentiler doğru çıkar da X6, global pazarda satışa sunulursa muhtemelen Türkiye’de de satışa çıkacaktır. Çünkü HMD Global, genel olarak global pazarda satışa sunduğu tüm modelleri Türkiye’de de kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Bu arada Nokia X6’nın Çin’deki satış fiyatının 205 dolar olduğunu da belirtelim.