Street Fighter oyununun filmi geliyor!

Street Fighter oyununun filmi geliyor!

Street Fighter sevenler için müjdeli bir haberimiz var, sevilen oyunun filmi geliyor. İşte tüm detaylar.

Street Fighter 7’den 70’e çok sevilen bir oyun ve şimdi film versiyonu geliyor. Filmin yurt içinde gösterim tarihi Sony tarafından 20 Mart 2026 olarak açıklandı. Legendary’nin filmi, Japon oyun dağıtımcısı Capcom ile birlikte geliştirildi ve üretildi. Legendary, 2023 yılında son derece popüler oyun serisinin film ve televizyon haklarını ele geçirdi. Serinin 1987’de piyasaya sürülmesinden bu yana, Streeter dünya çapında 49 milyondan fazla satarak tüm zamanların en tanınmış ve en yüksek hasılat yapan video oyunu serilerinden biri haline geldi. Ryu, Ken, Chun-Li, Guile ve M. Bison gibi karakterlerin yer aldığı başka oyunlar da ortaya atıldı.

Street Fighter oyununun filmi geliyor!

Bu, “Street Fighter”ın beyazperdeye ilk çıkışı değil. Universal, 1994’te Jean-Claude Van Damme, Kylie Minogue, Ming-Na Wen ve Raul Julia’nın rol aldığı aynı adlı bir uyarlamayı 2009’da gösterime soktu. Century Fox, Kristin Kreuk’la birlikte “Street Fighter: The Legend of Chun-Li”yi yayınladı. Her iki proje de kritik ve ticari başarısızlıkla sonuçlandı.

Oyun uyarlamaları genellikle gişe başarısızlıklarıyla eşanlamlı olsa da, son yıllarda türde çok sayıda başarıya tanık olundu; bunlar arasında “Sonic the Hedgehog” ve onun 2022’deki devamı, Tom Holland’ın “Uncharted”ı, “Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves” ve “Super Mario Bros. Filmi” TV dünyasında da “The Last of Us” ve “Fallout” uyarlamaları popülerliğini kanıtladı.

iPhone kullanıcıları üçüncü taraf uygulama kullanırsa ne gibi sonuçlar doğacak?