Super Street Fighter V yapım aşamasında olabilir

Phil Spencer Street Fighter V Hakkinda Konustu1

Street Fighter sevenler ve daha fazlasını isteyenler bu haber tam size göre. Zira iddialara göre Super Street Fighter V yapım aşamasında olabilir.

Dövüş oyunları arasında bir klasik olan Street Fighter‘in bazı oyunlarının isimleri zaman zaman ilginç olabiliyor. Turbo, Hyper, Ultra gibi isimlerle eski oyunlarını yenileyen seri, bunu son oyun için de yapabilir. İddialara göre Super Street Fighter V yapım aşamasında olabilir.

Reddit’teki iddiaya göre Capcom, Super Street Fighter V‘yi geliştiriyor. Ancak proje, yeni bir oyun olarak düşünülmemiş. Tek başına bir oyun olarak çıkmayacak yapım, bir güncelleme ile yayınlanacak. Orjinal Street Fighter V’ye sahip olanlar, bu sürüme ücretsiz olarak erişebilecek. Bu da Street Fighter V ve Super Street Fighter V‘ye sahip olanlar olarak iki farklı oyuncu grubunun oluşmayacağı anlamına geliyor.

Eğer iddialar doğruysa Capcom, bu güncellemeyi yeni bir oyun olarak çıkarmayarak doğru bir hamle yapıyor. Zira oyuncuların hem aklı karışmayacak hem de farklı oyuna sahip iki oyuncu grubu bulunmayacak. Oyunun Super adlı sürümünün, yeni kullanıcı arayüzü, arcade modu, yeni ekstra dövüş modu, bir PvE modu ve geliştirilmiş mekanikler içermesi bekleniyor.

İddiaların gerçek çıkması halinde, oyunun veya yeni sürümün ne zaman çıkacağı ise henüz belli değil. Geliştirici ve dağıtımcı konumundaki CapcomE3 2017‘de yer alacak firmalar arasında yer alıyor. Bakalım firma, fuarda Super Street Fighter V’yi duyuracak mı?

FIFA 18 fiyatları belli oldu