Baby Reindeer yapımcısından yeni proje!

Baby Reindeer yapımcısından yeni proje!

Baby Reindeer fazlasıyla tuttu ve şimdi yapımcısı yeni proje ile gündemde. İşte tüm detaylar.

Baby Reindeer’ın başarısı Richard Gadd’ın bir sonraki projesini belirledi. Ancak dizinin yaratıcısı, yazarı ve yıldızı Netflix’e geri dönmeyecek. Bunun yerine yapımcı Şubat ayında BBC ve HBO ile çalışmaya başladı. Altı bölümlük dizi, aynı zamanda yapımcılığını da üstlenecek olan Gadd tarafından yaratıldı ve yazıldı. Lions isimli yeni yapım kardeş kadar yakın olan ancak birbirlerinden uzaklaşmış olan Ruben ve Niall adlı iki adam hakkında olacak. Ruben’in Niall’ın düğününe gelmesi, hayatlarında geriye doğru bir yolculuğu tetikleyecek.

Baby Reindeer yapımcısından yeni proje!

İkisi ergenlik çağında tanuşıyorlar ve pek çok iniş ve çıkış yaşıyorlar, sonunda yetişkin olduklarında araları bozuluyor. Hikaye 1980’lerden bugüne neredeyse kırk yılı kapsayacak. Resmi açıklamada, “değişen bir şehrin, hatta değişen bir dünyanın vahşi enerjisini yakalamak ve şu zor sorunun temeline inmeye çalışacağız… erkek olmak ne anlama geliyor?”  Dizi Glasgow’da çekilecek ve Screen Scotland’ın desteğine sahip olacak.

Gadd, yaptığı açıklamada HBO ile çalışmaktan heyecan duyduğunu söyledi.  Oz, The Wire ve The Sopranos gibi ağın ilk hitlerinin DVD kutu setlerini küçükken satın aldığını itiraf etti. Bu nedenle ergenliğinden beri takip ettiği bir kanal ile çalışmak mutluluk verici olmalı. Baby Reindeer kadar başarılı olacak mı bunu ise bekleyip göreceğiz.

iPhone kullanıcıları üçüncü taraf uygulama kullanırsa ne gibi sonuçlar doğacak?