Van Helsing serisi geri geliyor!

Van Helsing serisi geri geliyor!

Van Helsing serisi ekranlara geri dönecek. İşte tüm detaylar.

Van Helsing, CBS’de geliştirilmekte olan yeni bir dizi olarak geri dönecek.  Oldukça çekişmeli bir müzayede sonrasında dizinin CBS’de yayınlanmasına izin verildi. Elementary yaratıcısı Rob Doherty, stüdyo olan Lionsgate Television ile yaptıkları anlaşma kapsamında Carl Beverly ve Sarah Timberman ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Dizi, logline’a göre New York City’nin en kötü vakalarını çözmek için eski, amansız FBI özel ajanı Mina Harker ile birlikte çalışan, benzersiz derecede meraklı zihnini kullanan canavar avcısı Dr. Abraham Van Helsing’in çağdaş bir yorumu.

Van Helsing serisi geri geliyor!

Van Helsing, CBS’de üzerinde çalışılan en son prosedür projesi. Deadline’ın bu hafta başında Alman polisiye drama dizisi Einstein’ın başka bir uyarlamasını geliştirdiğini açıklamıştı.

Lee, The Great Mistake dahil kitapların yazarı. Yazar ayrıca Eric Roth’la birlikte High Dive adlı kitabını beyazperdeye uyarlıyor.

Bu, Van Helsing’in bir TV dizisine uyarlanan son uyarlaması. Syfy, vampir avcısı, canavar avcısı ve Dracula’nın baş düşmanı olarak bilinen Bram Stoker’ın eserini temel alan, başrolünde Kelly Overton’un yer aldığı fantastik bir korku dizisini beş sezon boyunca yayınladı. Vampir avcısı tarzında yapımları sevenler için memnun edici bir içerik olacağı kesin diyebiliriz. Siz de kült yapımlara meraklı iseniz mutlaka yapıma göz atın.

iPhone kullanıcıları üçüncü taraf uygulama kullanırsa ne gibi sonuçlar doğacak?