Ultra Street Fighter II: The Final Challenger, Nintendo Switch’e geliyor

Ultra Street Fighter II The Final Challenger kapak

Ultra Street Fighter II The Final Challenger ile nostalji yaşamaya hazır mısınız?

Şu sıralar piyasada tam anlamıyla bir Nintendo Switch çılgınlığı yaşanıyor. Bu rüzgarın etkisiyle Nintendo’nun yeni konsolu hakkında haberler gelmeye devam ediyor. Dün yaptığımız indie oyun haberinden de anlayacağınız üzere konsola adeta oyun yağıyor. Switch için çıkacağı açıklanan Ultra Street Fighter II The Final Challenger, 1994‘te çıkan Street Fighter II Turbo’nun geliştirilmiş versiyonu.

Ultra Street Fighter II The Final Challenger tebessüm ettiren yeniliklerle geliyor

Oyun sadece grafik iyileştirmesinden ibaret yenilikler içermiyor. Klasik karakter ve bossların bulunduğu oyuna Ryu ve Ken’in yeni halleri de eklenmiş. Efsane dövüşçülerin Evil Ryu ve Violent Ken olarak da boy göstereceği oyunda, yeni tekli ve çoklu oyuncu özellikleri bulunuyor. Arcade, karşı karşıya, antreman gibi modların yanısıra dinamik savaş modu ve Way of the Hado modları ile zengin oynanış seçenekleri sunulmuş. Arcade ruhu yaşamak isteyenler için atari tadında piksel ve HD grafik seçeneği bulunuyor. Grafik ayarlarındaki bu değişiklik iyi düşünülmüş.

30 yıllık Street Fighter tarihinden 1,500 illüstrasyonun ve 250‘den fazla sanatsal çizimin de bulunduğu Ultra Street Fighter II: The Final Challenger, dolu dolu içeriklerle Switch’in oyun yelpazesini genişletecek. Yapım Mayıs 2017’de raflardaki yerini alacak. Bu oyunun sadece Switch için hazırlandığını, diğer konsollar için çıkmayacağını hatırlatalım.

DNA Tabanlı Bilgisayarlar Üretilebilecek