Steam Pazar kampanyası kaçmaz! Büyük indirimler!

Steam yaz indirimleri 2020

Oyunseverler için en önemli platform sayılan Steam, bir kez daha birçok önemli oyunu dahil ettiği hafta sonu kampanyasının başladığını duyurdu.

Steam Pazar kampanyası kaçmaz! Büyük indirimler! Oyun fiyatlarının dünya genelinde %10 civarı zamlandığı biliniyor. Ancak durum Türk oyunseverler için bu kadar masum değil. Özellikle Steam’in fiyat hesaplama aracının kurunu yeniden ayarladıktan sonraki fiyatları baz aldığımızda, artık ülkemizdeki oyunseverlerin yeni bir oyuna erişiminin öncesine göre daha da zor olduğunu söyleyebiliriz. Tabi bunda yüksek döviz kurunun negatif etkisi yadsınamaz.

Steam yaz indirimleri 2020

Öte yandan Steam, zaman zaman düzenlediği indirim kampanyalarıyla oyunseverlerin hala yeni oyunlara nispeten daha rahat şekilde ulaşabilmelerinin önünü açıyor. Yine böyle bir kampanyayla karşımıza çıkan popüler oyun platformu, Pazartesi günü sona erecek olan hafta sonu indirimlerinin resmen başladığını duyurdu.

Steam Türkiye

Steam Pazar kampanyası kaçmaz! Büyük indirimler!

Birçok oyunun kampanya kapsamına dahil edildiği bu etkinlikte, en çok dikkat çeken oyunlardan biri 269,00-TL’lik fiyatı 134,50-TL’ye gerileyen Resident Evil Village oldu. Ayrıca son zamanlarda gösterdiği üstün performans ile bir anda Steam’in en çok satılan oyunları listesinde üst üste boy göstermeye başlayan Cyberpunk 2077’nin fiyatının da geçici bir süre için 249,00-TL’den 124,50-TL’ye indiğini belirtelim.

Steam yaz indirimleri 2020

Araba yarışı sevenlerin ilgi gösterebileceği oyunların başında gelen Forza Horizon 5’in fiyatında da %52’lik indirimin uygulandığı görüldü. Buna göre kampanyasız satış fiyatı 799,00-TL olan oyun, hafta sonu indirimleri kapsamında geçici bir süre için 389,35-TL’ye satılacak.

Galaxy A34 5G sertifikasını aldı, yakında piyasada!