Steam’e Yaz İndirimi Geldi!

steam

Geleneksel Steam Yaz indirimleri başladı. 11-21 Haziran tarihleri arasında sürecek olan kampanyada birçok oyunda büyük oranda indirimler yapılmış.

Her yıl bir gelenek haline gelen Steam Yaz indirimleri bu sene de oyun severlerin cüzdanlarına ateş düşürmeye geliyor. 11-21 Haziran arasında 10 gün sürecek indirim kampanyasında birçok önemli yapımı oyun severler uygun fiyata sahip olabilecek.

Her gün yeni indirim tekliflerinin yer aldığı Steam sayfasını bu link üzerinden takip edebilir internet sayfası üzerindeki canavar mini oyununu oynayarak yeni indirimlerin açılmasında görev alabilir ve bütçenizin yetmediği oyunları ve paketleri daha uygun fiyatlara alıp keyifli saatler geçirebilirsiniz.

steam

Steam Summer Sale kampanyası kapsamında belirli oyunları büyük indirimlerle satın almanız mümkün. 21 Haziran’a kadar devam edecek olan indirimlerden birçok yeni oyun yer alıyor.

İndirim sayesinde GTA 5’in de dâhil olduğu GTA paketlerini, XCOM’u ve Metro Train’i orijinal fiyatlarından çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Steam’i henüz bilgisayarınıza yüklemediyseniz, onu bu adresten indirebilir ve kurabilirsiniz.

Twitter’ın CEO’sunu Koltuktan İndirdiler!