Star Wars: The Last Jedi için ilk fragman geldi

Star Wars The Last Jedi

Son Jedi, Galaksine 15 Aralık’ta varıyor. Bu slogan ile Star Wars: The Last Jedi için ilk fragman geldi. İşte tanıtım videosu.

Hayranları tarafından merakla beklenen Star Wars: The Last Jedi için ilk tanıtım videosu yayınlandı. Teaser videosu, bugün ABD’de gerçekleştirilen Star Wars Kutlamaları kapsamında gösterildi. İlk önce sinema severlere Star Wars: The Last Jedi için ilk fragman geldi. Yarın da serinin oyun tarafında Battlefront 2 için bir tanıtım videosu yayınlanacak.

Videoda Star Wars: The Force Awakens’de gördüğümüz Rey, Fin ve Kylo Ren gibi karakterler yer alıyor. Bonus olarak ise son Jedi Luke Skywalker görünüyor. Lafı fazla uzatmayalım ve sizi video ile baş başa bırakalım.

Star Wars: The Last Jedi, 15 Aralık’ta vizyona girecek.

Star Wars serisinde Princess Leila’yı canlandıran Carrie Fisher, geçtiğimiz yıl vefat etmişti. Ancak kardeşine göre Carrie Fisher, Star Wars: Episode 9’da görünebilir. Detaylar için tıklayın.

Star Wars hayranları, yeni oyunları için ilk tanıtım videosuna kavuşuyor. Star Wars: Battlefront 2 tanıtım videosu cumartesi geliyor. Detaylar için tıklayın.