Star Wars The Rise of Skywalker için ilk fragman

maxresdefault 21

Star Wars serisinin 9. filmi için merakla beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte Star Wars The Rise of Skywalker için yayınlanan ilk fragman.

Star Wars hayranlarının büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri The Rise of Skywalker için ilk tanıtım videosu nihayet yayınlandı. Filmin kadrosunda Daisy Ridley, Billy Dee Williams, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran,  Joonas Suotamo, Billie Lourd ve Anthony Daniels gibi isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise JJ Abrams oturuyor.

JJ Abrams daha önce film hakkında yaptığı açıklamada Star Wars The Rise of Skywalker’ın direkt olarak The Last Jedi filminin devamı olmayacağını belirtmişti.

Star Wars The Rise of Skywalker’dan ilk video

Film için yayınlanan ilk tanıtım videosunda da jedi güçlerinde hayli ustalaşmış bir Rey karakteri görüyoruz. Daisy Ridley’in hayat verdiği bu karakter, Star Wars evreninde son sözü söyleyecek diyebiliriz.

Star Wars The Rise of Skywalker için yayınlanan ilk tanıtım videosundan film hakkında bir ipucu yakalamak hayli güç. Sonuç olarak Star Wars evreninin nasıl şekilleneceğini 9. film vizyona girdiğinde öğrenmiş olacağız.

Yapımcı stüdyo tarafından yapılan açıklamada filmin 20 Aralık’ta vizyona girmesinin planlandığı belirtilmişti. Şimdilik bu tarihte bir değişim söz konusu değil.

Star Wars Episode IX, Han Solo ile yaşanan başarısızlığı da muhtemelen unutturacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Hangi konsolu almalı? Tıkla öğren