Star Wars: Battlefront 2 hikaye modunda Luke Skywalker oynanabilir oldu

battlefront

Star Wars Kutlamaları kapsamında EA’nin yeni oyunu ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Star Wars: Battlefront 2 hikaye modunda Luke Skywalker oynanabilir oldu.

Star Wars: Battlefront’un devamı niteliğindeki Star Wars: Battlefront 2‘de ilk oyundakinin aksine bir hikaye modu olacağı doğrulanmıştı. Dün Star Wars Kutlamaları etkinliğinde oyun için ilk resmi tanıtım videosu gelmişti ve burada hikaye moduna dair önemli detayları görme fırsatı bulmuştuk. Bu hikaye modu daha da detaylandı. Star Wars: Battlefront 2 hikaye modunda Luke Skywalker oynanabilir oldu.

Ancak tek büyük isim Luke Skywalker değil. Ayrıca Kylo Ren ve yeni karakter Iden Versio da oynanabilir olacak. Bu isimlerden Iden Versio yeni bir yüz. İmparatorluk komandosu olan Versio, tanıtım videosunda da sık sık göründü. Hikaye ağırlıklı olarak İmparatorluk tarafından anlatılacak. Dolayısıyla Iden Versio‘yu da sık sık göreceğiz gibi görünüyor.

Tanıtım videosunu hatırlamak için bir kere daha izleyebilirsiniz

Motive Studios Oyun Direktörü Mark Thompson, protagonistten antagoniste geçiş perspektiflerinin Star Wars hikaye anlatımının ve ayrıca Battlefront’u ön plana çıkaran şeyin bir parçası olduğunu belirtti. Ekipler bu kahramanlar tarafından oynanan görevleri oyuna dahil etmek için çalıştı. Ancak şimdilik bu kahramanlardan kaçının oyunda görüneceğini belli değil. Ne olursa olsun oyuncular konsollarında Star Wars hikayesinin tadına bakacak.

Star Wars: Battlefront 2, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 17 Kasım 2017‘de satışa sunulacak.

Bu arada EA’nin yeni oyunu Battlefront 2 için ön siparişler başladı.