Carrie Fisher, Star Wars: Episode 9’da görünebilir

Carrie Fisher

Star Wars serisinde Princess Leila’yı canlandıran Carrie Fisher, geçtiğimiz yıl vefat etmişti. Ancak kardeşine göre Carrie Fisher, Star Wars: Episode 9’da görünebilir.

Sinema dünyasının en efsane serilerinden Star Wars, şüphesiz ki birçok insanın sevdiği film serilerinin arasında yer alıyor. Bu yapımda yer almış oyuncular da en çok Star Wars’da canlandırdıkları karakterler ile anılıyor dersek, yanılmış olmalıyız. Carrie Fisher da Princess Leila rolü ile hafızalara kazanmıştı. Ancak maalesef Fisher, geçtiğimiz yılın Aralık ayında hayata gözlerini yummuştu. Carrie Fisher, serinin yeni jenerasyon filmlerinden Star Wars: The Force Awakens’da da rol almıştı. Kardeşinin açıklamasına göre Carrie Fisher, Star Wars: Episode 9′da görünebilir. Bu gelişme, yeni yapımda Fisher’ı görmek isteyen hayranlarını mutlu etti.

Carrie Fisher, Star Wars: The Last Jedi olarak da bilinen Star Wars: Episode 8′de de rol almıştı. Ancak Fisher, vefat etmeden önce filmdeki rollerinin tamamını çekmişti. Bu da Star Wars: Episode 8′de akışın bozulmadığı anlamına geliyor. Carrie Fisher’in kardeşi Todd Fisher, New York Daily News’e açıklamalarda bulundu. Todd, ailenin Star Wars’un haklarını elinde bulunduran Disney’e Carrie Fisher’in son üçlemede için son görüntülerini kullanma izni verdi.

Filmin yapımcı stüdyosu Lucasfilm, geçtiğimiz günlerde Princess Leila’nın herhangi bir filmde rollerini tamamlaması için CG (animmasyon) ile geri getirilmeyeceğini açıklamıştı.

Serinin son filmi Star Wars: The Last Jedi’nin çekimleri Temmuz 2016‘da tamamlandı. Disney CEO’su Bob Iger, Fisher’in filmde orjinal görüntüsüyle yer alacağını ve vefatından sonra herhangi bir düzenleme olmayacağını söyledi. Star Wars: The Last Jedi, 15 Aralık 2017’de sinemadaki yerini alacak.

Project Scorpio, Xbox One satışlarını gazlayabilir