FPS Türünde Star Wars Mandalorian Oyunu Geliştiriliyor

the mandalorian

Oyun dünyasında yeni dedikodular konuşuluyor. İddia edilene göre Respawn Entertainment, Star Wars Mandalorian oyunu üzerinde çalışıyor.

İlginç iddiaları paylaşan Insider Gaming kendi kaynaklarına dayanarak Star Wars Mandalorian‘ın geliştirildiğini ve oyunun erken aşamada olduğunu ileri sürdü. Kaynaklara göre FPS olan yapım, Galaktik İmparatorluğun galaksiye hakim olduğu dönemde geçiyor. Oyuncular bir Mandalorian ödül avcısını kontrol edecek. Fakat bu avcının kim olduğu belli değil. Belki oyuncular kendi karakterini oluşturabilir.

Star Wars Mandalorian

VentureBeat’ten Jeff Grubb oyunla ilgili dikkat çekici detay paylaştı. Grubb’a göre oyun hareketlilik ve stil üzerine odaklanacak. Karakterin yüksek hareket kabiliyeti olacak. Böylece karakter yatay ileri atılma, dikey zıplama, çaprazlara kaçınmak ve daha fazlasını yapabilecek. Kaynaklar da Mandalorian’ı hızlı tempolu bir yapım olarak tanımlıyor. Hızlı ve seri oynanış oyuncuları ödüllendirecek. Mesela karakterin sağlığı düşük diyelim, ancak arka arkaya düşmanları öldürerek veya seri kaçınmalar yapınca, sağlık yenilenecek.

Star Wars’tan bilindiği üzere Mandalorian ödül avcıları birçok silaha sahip. Oyunda bu silah çeşitliliğini de göreceğiz. Hatta yapımda bazı yeni silahların bile olacağı iddia ediliyor. Oyun açık dünyada geçmeyecek. Yapım, Star Wars evrenindeki çeşitli gezegenlerde çizgisel ilerleyen oynanış sunacak. FPS türündeki Star Wars Mandalorian’ın ne zaman çıkacağı belli değil. Erken aşamada olduğunu da ele alırsak çıkmasına 1 ya da 2 yıl var. En iyi ihtimalle 2025’te gelecektir.

iPhone SE 4 Gelecek Sene Çıkacak