Star Wars Jedi: Survivor PS4 ve Xbox One’a Geliyor

123 6

Electronic Arts, Star Wars Jedi Survivor’ın eski nesil konsollar için de çıkacağını duyurdu.

Electronic Arts kazancını açıkladığı toplantıda, Star Wars Jedi: Survivor‘ın PS4 ve Xbox One sürümlerinin geliştirildiğini, ancak daha erken aşamada olduğunu duyurdu. EA oyunun ne zaman çıkacağına dair tarih vermedi.

Jedi: Survivor geçtiğimiz Nisan ayı sonunda PC, PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü. Oyun genel olarak olumlu eleştiriler aldı, ama performans sorunları ve hatalarından dolayı da tepki topladı. Birden fazla yama çıkmış durumda. Ancak geliştirici Respawn’ın büyük güncellemeler planı var. Önümüzdeki haftalar içinde bahsettiğimiz güncellemeler çıkacak. Diğer yandan EA de, Respawn’ın ‘ek performans iyileştirmeleri’ üzerinde çalıştığını söylüyor.

Star Wars Jedi: Survivor

Jedi: Survivor’ın PS4 ve Xbox One’a gelmesi biraz şaşırtıcı oldu. Oyunun yönetmeni Stig Asmussen, Şubat ayında Play Magazine’e yaptığı açıklamada eski nesil konsolları atladıklarını, PS5 ve Xbox Series X/S’in gelişmiş donanımından tam olarak yararlanabileceklerini söylemişti. Yeni konsolların eskilerden güçlü olduğunu ve Star Wars Jedi Survivor’la ‘gerçek yeni nesil deneyimi’ sunmayı planladıklarını belirtmişti.

Star Wars Jedi Survivor’ın PS4 ve Xbox One sürümlerinin yeni konsollara çıkan sürüme göre içerikte farklılık sunup sunmayacağı belli değil. 2019’da çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı olan yeni oyun, ilk yapımdaki olaylardan 5 yıl sonrasını konu alıyor. Respawn, Star Wars Jedi serisini üçleme olarak tasarladı. Eğer planlarında aksilik olmazsa üçüncü ve final oyunuyla birlikte hikayeyi sonlandıracaklar. Bununla birlikte stüdyonun Star Wars evreninde geçen biri FPS diğeri strateji türünde olan iki projesi daha var ki, bu oyunlar daha geliştirme aşamasında ve isimleri belli değil.

Akıllı telefon satışları yüzde 24 düştü