Star Wars Jedi: Survivor 2023’te geliyor!

Star Wars Jedi: Survivor 2023'te geliyor!

Respawn Entertainment, bu yılın başlarında ilk kez duyurduğu Jedi: Fallen Order’ın devamı olan Star Wars Jedi: Survivor için bombayı patlattı. İşte detaylar.

Anaheim’daki Star Wars Celebration etkinliğinde stüdyo, Star Wars Jedi: Survivor oyununun 2019’da piyasaya sürülen bir aksiyon-macera oyunu olan Star Wars: Fallen Order’ın doğrudan devamı olduğunu açıkladı. Star Wars ne kadar zaman geçerse geçsin asla eskimeyen ve hayran kaybetmeyen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Bu sebeple her şirket kendi yapımını sunarak mevcut hayran kitlesinden pay çıkarmaya çalışıyor.

Star Wars Jedi: Survivor 2023'te geliyor!

Stüdyo, Jedi: Survivor’ın ilk oyunun savaş sistemini genişleteceğini ve belki de geliştireceğini söyledi. Bazı oyuncular Jedi: Fallen Order’ın savaşına pek düşkün değildi ancak yine de belli bir hayran kitlesi mevcut. Star Wars Jedi: Survivor için 2023’te çıkış yapması planlanıyor. Respawn şu anda onu en yeni nesil konsollar, özellikle Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için geliştiriliyor, ancak PC’ler için de piyasaya sürülecek. Stüdyonun Xbox One ve PS4 gibi daha eski konsollar için piyasaya sürme planları yok gibi görünüyor. Disney+ da son dönemlerde bünyesine fazlasıyla yapım kattı. Bunlar arasında önemli Star Wars içerikleri de yer alıyor. Uzun süren bir aradan sonra sinemalara geri dönen yapım o zamandan sonra yayın akışı devlerinde yer almaya başladı. Dijitalleşen hayatta artık yapımlar dijital platformlarda sunuluyor.

Gucci Akıllı Parmak Yüzüğü için 950 dolar öder misiniz?