Star Wars Andor yayın tarihi belli oldu

Star Wars

Obi-Wan Kenobi, yarın Disney+’da prömiyer yapıyor, ancak Lucasfilm şimdiden yayın hizmetine gelebilecek diğer Star Wars şovlarına göz atmaya başladı. Bunlardan biri, Diego Luna’nın Cassian Andor rolünü yeniden canlandırdığı Andor.

Star Wars Andor yayın tarihi belli oldu. Dizi, Rogue One: A Star Wars Story‘deki olaylardan beş yıl önce geçiyor. Lucasfilm’in bugün yayınlanan fragmanına dayanarak, Andor, ton ve sessiz renk paleti göz önüne alındığında, Star Wars evreninin daha cesur tarafına eğiliyor gibi görünüyor. Dizi, 31 Ağustos’ta iki bölümle başlayacak.

Star Wars Andor yayın tarihi

Andor, Rogue One ile bağlantısı ve bunun Bourne filmlerinin yazarı Tony Gilroy tarafından yaratıldığı gerçeği göz önüne alındığında büyük bir şok olmayan “casus gerilim filmi” olarak tanımlanıyor. Filmde Luna ile birlikte rol alan Forest Whitaker ve Genevieve O’Reilly da dönecek.

Star Wars Andor yayın tarihi belli oldu

Star Wars Andor yayın tarihi

Andor‘un ilk sezonu 12 bölümden oluşacak. Bu önceki canlı aksiyon Star Wars Disney+ gösterilerinden daha fazla bir bölüm sayısı. Kasım ayında da  ikinci sezonun çekimlerine başlanacak.

Star Wars Andor yayın tarihi

Lucasfilm ayrıca Star Wars Celebration’da The Mandalorian’ın gelecek Şubat ayında üçüncü sezonuyla geri döneceğini doğruladı. Rosario Dawson’ın Ahsoka Tano olarak geri dönüşünü içeren Ahsoka da 2023’te gelecek.

Gelecek yıl Disney+’a gelecek bir canlı aksiyon Star Wars dizisi daha var, bu sefer Jude Law başrolde. Adı Star Wars: Skeleton Crew ve Spider-Man: No Way Home yönetmeni Jon Watts ve yazar Christopher Ford‘dan.

Skeleton Crew, The Mandalorian ile aynı zamanlarda geçiyor. “Bunun bir çocuk şovu olmadığını” vurgulayan Watts’a göre, film “Yıldız Savaşları evreninde kaybolan yaklaşık on yaşında bir grup çocuk” etrafında toplanıyor.

Microsoft “Xbox Cloud Gaming” beta sürümünü başlattı