Star Trek’in Genç Yıldızı Hayatını Kaybetti!

anton yelchnin

2009’da beyaz perde ile buluşan ve başarısı sayesinde iki devam filmi taçlandırılan yeni Star Trek’in yıldızları arasında bulunan Anton Yelchin, henüz 27 yaşında hayatını kaybetti.

Sinemanın büyük gelecek vaat eden yıldız adaylarından biriydi Anton Yelchin… Terminator Salvation, Smurfs ve Smurfs 2’de kendini gösteren Rus aktör, asıl büyük başarısına J.J. Abrams’ın yeni Star Trek serisindeki genç, matematik dehası subay Pavel Chekov’u canlandırarak yakaladı.

Anton Yelchin, birkaç gün önce hayata gözlerini, sadece 27 yaşındayken yumdu. Yetenekli aktörün ölümü bir trafik kazasında gerçekleşti. Yelchin’in kullandığı Jeep Grand Cherokee, evinin önündeki tuğla bloğa çarparak takla attı. Genç oyuncu, aracından çıkmaya çalışırken çit ve duvar arasında sıkıştı. Resmi ölüm tarihi, 22 Haziran olarak belirlendi.

Anton Yelchin

Los Angeles County Adli Tabibi, ölümün “kült travmaya bağlı, boyun zararı ve dolayısıyla beyinin oksijensiz kalması” nedeniyle gerçekleştiğini duyurdu. Dışarıdan bakıldığında “acaba bir cinayete mi kurban gitti” sorusuna neden olan ölüm için, adli tabip, oyuncunun herhangi bir cinayete kurban gitmediğini ve ölümün, talihsiz kaza ile gerçekleştiğini vurguladı.

Yetenekli isim, sadece sinema ile değil, müzikle de uğraşıyordu. Bir müzik grubunun uzun süre gitaristliği yapan Yelchin, evli değildi ve çocuğu yoktu.

Yelchin’in son kez izleyeceğimiz film, çekimleri tamamlanan ve Temmuz ayında gösterime girecek Star Trek: Beyond olacak.

Huzur içinde uyu Yelchin… Özellikle yakın zamanda çekilen filmlerdeki ustalığın ile gönlümüzde yer elde etmiştin.

Slender Man Efsanesi, Beyaz Cam ile Buluşuyor!