Star Trek sevenler için kötü haber

Star Trek sevenler için kötü haber

Bir Star Trek hayranıysanız ve henüz Prodigy izlemediyseniz, artık bundan sonra yapamayabilirsiniz. İşte tüm detaylar.

The Hollywood Reporter’a göre, Paramount+ seriyi ve aralarında Grease: Rise of the Pink Ladies ve The Game’in de bulunduğu birkaç başka şovu iptal etti. Disney ve Max’in sahibi Warner Bros. Discovery’den bir sayfa alan Paramount Global, ayrıca Star Trek: Prodigy’yi kaldırıyor ve diğer şovlar Cuma günü Paramount+’tan vergi indirimi karşılığında iptal edildiğini gösteriyor. Hayranların, diziyi izlemek için önümüzdeki haftaya kadar süreleri var.

Star Trek sevenler için kötü haber

The Hollywood Reporter’a konuşan bir Paramount+ sözcüsü, “Bu ayın sonlarında ABD’de Paramount+ ve Showtime’ı birleştirmeye hazırlanırken, aboneler için en iyi akış deneyimini sunmak için içerik teklifimizi iyileştiriyoruz” dedi. “Bu, lansmandan bu yana içerik stratejimizle ve işimiz genelinde tutarlı bir hamle; bu da, kitle verileri ve içgörülerle bilgilendirilen akıllı, verimli seçimler yapmamızı sağlayacak. Showtime’ın birinci sınıf orijinallerden oluşan sağlam listesini optimize etmek istediğimiz için belirli programlamayı kaldırıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

İptal, Paramount+’ın daha önce Star Trek: Prodigy’nin ikinci sezonuna yeşil ışık yakmasının ardından geldi. Gösteri başka bir ev bulabilirdi. The Hollywood Reporter, Prodigy yapımcısı CBS Studios’un ikinci sezonda post prodüksiyonu tamamlamayı ve her iki sezonu da yeni bir akış platformunda satın almayı planladığını belirtiyor. Duyuru, diğer Star Trek serilerini etkilemeyecek ve Paramount+, Strange New Worlds gibi devam eden girişlerin evi olmaya devam edecek.

Google DeepMind, denetim olmadan kendi kendine çalışan AI robotunu tanıttı