Sevilen dizinin fişi çekildi

Sevilen dizinin fişi çekildi

Sevilen dizi için artık yolun sonu geldi. İşte tüm detaylar.

Master Chief son günlerini Paramount+’ta görecek. Yayıncı, sevilen video oyunu uyarlaması Halo’yu iki sezonun ardından iptal etti. Xbox serisine dayanan ve Pablo Schreiber’in Master Chief John-117 rolünde oynadığı dizi, ikinci sezonunu Mart ayında tamamladı. “Bu iddialı diziyle son derece gurur duyuyoruz ve Xbox, 343 Industries ve Amblin Television’daki ortaklarımıza, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı David Wiener’e, yönetici yapımcı arkadaşlarına, Master Chief ve Pablo Schreiber’in liderliğindeki tüm oyuncu kadrosuna teşekkür etmek istiyoruz. Tüm olağanüstü çalışmaları için muhteşem ekip,” dedi Paramount+ bir açıklamada. “Herkese bundan sonraki süreçte başarılar diliyoruz.”

Sevilen dizinin fişi çekildi

Kaynaklar, dizinin yapımcıları Amblin, Xbox ve 343 Industries’in diziyi üçüncü sezon için başka bir kanalda yayınlamaya çalışacaklarını söylüyor. Paramount+’ın olası bir hamleyi desteklediği söyleniyor.

343 Industries’den yapılan bir açıklamada, “Halo serisinin küresel bir başarıya ulaşmasını sağlayan milyonlarca hayrana derinden teşekkür ediyoruz ve Halo evrenini gelecekte farklı şekillerde genişletmeye kararlıyız” denildi. “Geniş bilim kurgu evrenimizi dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşturma konusundaki ortaklıklarından dolayı Amblin ve Paramount’a minnettarız.” Halo, Paramount+’a doğru uzun bir yol kat etti. Yıllar süren ve oyuna dayalı bir uzun metrajlı film geliştirme çabalarından sonra, 2014 yılında Showtime’da bir dizi üzerinde çalışmalar başladı ve 2018’de sevilen dizi resmi olarak başladı.

TECNO POVA 6 Pro 5G: Oyun ve Eğlence Deneyimini Sınırların Ötesine Taşıyor