Star Trek fragmanından yeni detay!

Star Trek fragmanından yeni detay!

Bu hafta sonu New York Comic Con devam ederken Paramount, Star Trek Picard’ın son sezonu için yeni bir fragman paylaştı. İşte tüm detaylar.

Önceki tanıtımların aksine yeni fragman nihayet üçüncü sezonun hikayesine bir bakış sunuyor. Ayrıca klibe bakılırsa, Picard bir patlama ile bitecek. Fragman, Yıldız Filosu’nun Shrike adlı yabancı bir gemi şeklinde tamamen yeni bir tehditle karşı karşıya kalmasıyla açılıyor. Hayranları heyecanlandıran bir çok görüntüye sahip dizi yüksek ihtimalle bir patlama ile son bulacak.

Star Trek fragmanından yeni detay!

Worf gibi karakterlerin sonraki yıllarda beklenmedik şekillerde nasıl değiştiğini görmek konusunda tatmin edici sonuçlar karşımıza çıktı. Fragmanın sonundaki iki kamera hücresi daha da beklenmedik. Daniel Davis, holografik Profesör Moriarty olarak geri dönerken, Brent Spiner, Data’nın kötü Android ikizi Lore’u oynayacak. Star Trek Picard için yeni bir fragmanın yanı sıra Paramount, Discovery’nin beşinci sezonu ve Prodigy’nin sezon ortası dönüşü için yeni teaserlar paylaştı.

İkincisi 27 Ekim’de çıkış yapacak, ilkinin ise gelecek yıl gelmesi bekleniyor. Picard’ın son sezonu 16 Şubat 2023’te yayınlanmaya başlayacak. Klasikleşen yapımlar arasında olan Star Trek bir çok hayrana sahip. Bu kapsamda yeni yapımlar da dört gözle bekleniyor diyebiliriz. Son sezon da hayranların beklentilerini karşılayan bazı içerikler ile gelecek. Bu kapsamda daha fazla detayın da gelmesi bekleniyor. Daha fazla video da yayınlanacak.

Burger King mobil uygulaması yüzünden tepkilerin odağında!