Xiaomi 13 serisi ile ilgili yeni iddialar

xiaomi 13 2

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, yeni amiral gemisi serisi için çalışmalarını tamamlamış olabilir.

Xiaomi 13 serisi ile ilgili yeni iddialar. Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan ve bu yılı da son derece verimli bir şekilde geçiren Xiaomi, yeni amiral gemisi serisi Xiaomi 13 üzerindeki çalışmalarını tamamlamış olabilir. Söz konusu iddia ise, tutarlı ve güvenilir sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station’a ait.

Xiaomi 12T

Ünlü duyum kanalının ifadelerine göre yeni seri NPI aşamasına ulaştı. Teknoloji dünyasında sıkça kullanılan NPI kavramı, New Product Introduction’ın baş harflerinden oluşan bir kısaltma ve aslında Yeni Ürün Tanımı anlamına geliyor. İşte NPI aşamasına ulaşmış bir cihaz için özellikler belli olmuş, gerekli donanım ve ekipmanlar belirlenmiş ve ürün fabrikaya gönderilerek üretime başlanılmasına hazır hale gelmiş denilebilir.

xiaomi 13

Xiaomi 13 serisi ile ilgili yeni iddialar

Eğer bu iddia doğruysa, bugüne kadar Xiaomi 13 serisinin çıkış tarihi hakkında ortaya atılan diğer iddialar da doğru olabilir. Bu iddialara göre Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modelleri Kasım ayı içerisinde birlikte tanıtılarak satışa sunulacakken, serinin en güçlü ve en çarpıcı modeli olması beklenen Xiaomi 13 Ultra ise 2023 yılının başlarında tanıtılarak yılın ilk yarısı içerisinde satışa sunulacak.

Xiaomi 12T

Bununla birlikte Xiaomi 13 Ultra’nın selefi Xiaomi 12S Ultra’dan çok büyük bir farkı olacak. Nitekim Xiaomi 12S Ultra yalnızca Çin’de satışa sunulmuş ve küresel pazarda boy göstermemişti. Ancak Xiaomi 12S Ultra’nın tanıtımından çok kısa bir süre sonra açıklama yapan Xiaomi CEO’su bir sonraki Ultra modelinin küresel pazarda satışa sunulacağını duyurmuştu.

Rivian binlerce elektrikli otomobili trafikten çekmek zorunda kaldı