Squid Game yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix, 142 milyon hanenin 'Squid Game'i izlediğini açıkladı

Korece yayınlanan program, geçen yılın Eylül ayında yayına girdi ve kısa sürede Stranger Things ,  Bridgerton ve  The Witcher gibi dizileri geride bırakarak Netflix tarihindeki en başarılı dizi oldu. Tabii ki 2. Sezonun geleceğini biliyorduk ve bu durum artık resmileşti.

Squid Game yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Büyük ürkütücü göz, açılış bölümündeki ölümcül “kırmızı ışık, yeşil ışık” oyununu yöneten robot bayan Young-hee’ye ait. Squid Game, eminim hatırlarsınız, bir grup zengin pisliği eğlendirmek için bir dizi ölümcül oyun oynamak üzere bir araya getirilen bir grup finansal açıdan sıkıntılı insan hakkındadır. Oyuna başlamak için yüzlerce yarışmacı vardı, ancak sadece Gi-hun canlı çıktı. İlk sezonun sonunda, Gi-hun bu çok eğlenceli gösterinin arkasındaki insanları ortaya çıkarmaya yemin etti.

Squid Game ikinci sezon bekleyenlere müjde

Squid Game yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Squid Game yazar-yönetmen Hwang Dong-hyuk yenileme hakkında bir açıklama yaptı:

Geçen yıl Squid Game’in ilk sezonunu hayata geçirmek 12 yıl sürdü. Ancak Squid Game’in şimdiye kadarki en popüler Netflix dizisi haline gelmesi 12 gün sürdü.

Netflix müjdeli haberi verdi! Squid Game yeni sezon yolda

‘Squid Game’in yazarı, yönetmeni ve yapımcısı olarak, dünyanın dört bir yanındaki hayranlara büyük bir alkış. Gösterimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için teşekkür ederiz.

Ve şimdi, Gi-hun geri döner.

squid game

Henüz Squid Game 2. sezonunun ne zaman çıkacağına dair bir bilgi yok. Yine de bekleyip göreceğiz.

Galaxy S22 güncellemesi büyük yenilikler getiriyor