Squid Game Yarışması 2. Sezon Onayını Kaptı

Squid Game The Challenge Hakkında İtiraflar Gelmeye Devam Ediyor

Netflix tarafından hazırlanan Squid Game yarışmasının yayın tarihi açıklandı. Yarışmada dünyanın dört bir yanından 456 oyuncu 4.56 milyon dolar için yarışıyor.

Netflix’in tüm dünyada milyonlarca izleyiciye ulaşarak adeta global bir fenomene dönüşen popüler dizisi Squid Game, yakaladığı bu başarı sayesinde yeni bir franchise’ın temellerini atmış oldu. Bir yandan Squid Game’in 2. sezonu için hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da Güney Kore dışında geçecek yan diziler hazırlayan Netflix, bununla da yetinmeyip bir de Squid Game yarışması hazırladı.

Duyurulduğu ilk günden beri etik kaygılarla ve çekimleri sırasında yaşanan olaylarla gündeme gelen bu yarışma programı, kısa süre önce Netflix’te izleyici ile buluştu. Squid Game: The Challenge adını taşıyan yarışma programı, Netflix izleyicileri tarafından ilgiyle karşılandı. Squid Game: The Challenge Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen yarışma programı olunca, onun da 2. sezon onayı alması kaçınılmaz. Nitekim beklenen açıklama bugün geldi. Netflix, Squid Game yarışmasına 2. sezon onayı verdi. Görünen o ki yarışma yayınlandıktan sonra da gündemden düşmeyen etik kaygılarla Netflix pek de oralı olmamış.

Squid Game yarışması

Squid Game: The Challenge’a dünyanın dört bir yanından 456 yarışmacı katıldı. Dizide olduğu gibi birbirinden farklı karakterleri bir araya getiren yarışma programını kazanan kişi, 4.56 milyon dolarlık para ödülünün sahibi oluyor. Dizide olduğu gibi burada da ödülü sadece bir kişi alabiliyor. Bu yüzden yarışma son bir kazanan kalana kadar devam ediyor.

OnePlus 12 Resmen Tanıtıldı