Squid Game yapımının 900 milyon dolar değerine ulaşması bekleniyor!

Squid Game yapımının 900 milyon dolar değerine ulaşması bekleniyor!

Netflix, Bloomberg tarafından görülen rakamlara göre, hit haline gelen Squid Game yapımı ile yaklaşık 900 milyon dolar değer kazancak. İşte detaylar.

Netflix, Squid Game dizisi ile dünya çapında bir başarı yakaladı. Kısa sürede hit haline gelen yapım 80’den fazla ülkede uzun süre bir numara konumundaydı. Şirket söz konusu Güney Koreli yapım ile değerine değer katıyor. Suqid Game’in 900 milyon dolar değerine erişmesi bekleniyor. Dizi ayrıca hem popülaritesi hem de nispeten düşük maliyeti ile öne çıkıyor. Para için ölümcül bir yarışmada oynayan insanları konu alan Güney Kore dizisi şirket için çok önemli gelirlere sebep oldu.

Squid Game yapımının 900 milyon dolar değerine ulaşması bekleniyor!

Gösterinin yapımı sadece 21.4 milyon dolara mal oldu, bölüm başına yaklaşık 2.4 milyon dolar. Bu rakamlar sadece ilk sezon için. Netflix yayınladığı belgede, bu dizinin platform için ne kadar başarılı olduğunun altını çiziyor. Netflix’i temsil eden bir avukat, Bloomberg’e yazdığı bir raporda, Bloomberg’in gizli verileri ifşa etmesinin uygun olmayacağını söyledi. Avukat, “Netflix bu ölçümleri şirket dışında tartışmıyor ve bunları ifşa edilmekten korumak için önemli adımlar atıyor” dedi Ancak yine de şirketin Güney Kore yapımı dizi ile ne kadar başarı elde ettiğinin rakamları sızdırıldı. Gösterinin ilk 23 gününde yaklaşık 132 milyon kişi en az iki dakikalık “Squid Game” izleyerek “Bridgerton dizisinin elinde tuttuğu” Netflix rekorunu kırdı.  Şirket, gösteriye bu ayın başlarında 111 milyon kişinin başladığını, ancak bunun biraz daha eski verilere dayandığını söyledi.

OPPO Reno 6 Lite yakında Avrupa pazarında olacak