OPPO Reno 6 Lite yakında Avrupa pazarında olacak

OPPO Reno 6 Lite

OPPO Avrupa pazarına için OPPO Reno 6 Lite telefonunu sokmak için çalışmalarına devam ediyor.

Reno6 serisi halihazırda Reno6 Z , Reno6 4G, Reno6, Reno6 Pro ve Reno6 Pro+ gibi modelleri içeriyor. Bu serideki cihazların birçoğu sadece Asya pazarında bulunuyor, şirket bunlardan en çok güvendiği OPPO Reno 6 Lite cihazını Avrupa pazarında sergilemek istiyor.

OPPO Reno6 Lite teknik özellikleri

Reno 6 Lite, delikli tasarıma sahip bir AMOLED panel ile donatılmış durumda. Full HD+ çözünürlük ve ekran içi parmak izi tarayıcı sunar. 33W hızlı şarj desteği taşıyan 5.000 mAh pil ile destekleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB yerel depolama ile birlikte bir Qualcomm yongası tarafından desteklenmektedir. Cihaz, kullanıcılara 5 GB sanal RAM sunuyor.

Cihazın arka kamera sisteminde 48 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera bulunuyor. AI 2.0 ile Süsleme, AI sahne geliştirme, gece modu ve benzeri gibi fotoğrafçılık özellikleri sunar. Yakışıklı, çekici Reno Glow Tasarımını destekler ve FlexDrop ve Acil SOS gibi farklı özellikler sunuyor.

OPPO Reno6 Lite 2

Cihaz şu an halihazırda OPPO A74 , OPPO A95 ve OPPO F19s gibi farklı isimlerle çeşitli Asya pazarlarında satışta. Reno 6 Lite’ın yeniden markalanmış bir F19 olduğu göz önüne alındığında, 60Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç ekrana, 16 megapiksel ön kameraya ve Snapdragon 662’ye sahip olması muhtemel . ColorOS 11.1 tabanlı Android 11’i sunması bekleniyor. Cihazın ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor. Bakalım süreç bize neler gösterecek.

Galaxy S22 Ultra fotoğrafları sızdırıldı