Squid Game ne kadar izlendi? Netflix açıkladı!

Squid Game 10 yıl boyunca reddedilmiş!

Son zamanlarda herkesin dilinde olan tek bir dizi var o da Squid Game. İlginç konusu ile dikkatleri üzerine çeken yapımın izlenme sayısı açıklandı!

Squid Game ne kadar izlendi? Netflix açıkladı! Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sevilen Squid Game, ilginç konusu sayesinde izleyicileri kendisine çekmeyi başarıyor. Henüz izlemeyenler için şunu söylememiz gerekir ki eğer spoiler yemek istemiyorsanız bu haberimizi daha fazla okumamanızda fayda var. Zira ilerleyen dakikalarda dizinin içeriği ve konusuna dair bazı noktalara değinebiliriz.

Squid Game, okullar tarafından yasaklanmaya başladı

Squid Game ne kadar izlendi? Netflix açıkladı!

Squid Game, yarışmacıların çeşitli çocuk oyunları oynayarak 45.6 milyar won değerindeki para ödülüne ulaşma uğraşlarını konu alıyor. Ancak tabii ki de olay bu kadar basit değil. Yarışmacılar herhangi bir oyunda elenirlerse bunun cezası ölüm oluyor. Oylama neticesinde oyundan çıkma kararı alınsa da birçok kişinin dışarıdaki zor yaşamı oyuna tekrar dönmek istemeleri ile sonuçlanıyor ve böylece macera yeniden başlıyor.

Her oyunda yeni bir heyecan ve ölüm kalım mücadelesindeki entrikaları konu alan Squid Game, kısa süre içerisinde fenomen oldu. Netflix tarafından yapılan açıklama da dizinin ne kadar beğenildiğini bir kez daha ortaya koydu. Buna göre yapım, 17 gün içerisinde tam 111 milyon kişi tarafından izlenerek Netflix tarihinin en iyi başlangıç yapan dizisi olmayı başardı. Squid Game’den önce en başarılı başlangıç yapan dizi, 82 milyon izlenmeye ulaşan Bridgerton idi.

Huawei, veri merkezlerine, güneş enerjisi endüstrisine yönelecek