Microsoft Store Oylaması Başladı – Yılın En İyi Uygulaması ve Oyunu Seçiliyor

Microsoft ve CrowdStrike

Birçok kişinin beklediği Microsoft Store oylaması başladı. Microsoft, 2024 yılı için düzenlediği Microsoft Store Yılın Uygulaması / Oyunu Ödülleri’nde adaylık sürecini başlattı. Bu yılki süreçte herkesin katılabilmesi, favori uygulama veya oyunlarınızı ön plana çıkarmanızı sağlıyor.

6 Ağustos’ta Microsoft tarafından yapılan duyuruya göre, bu yılki adaylık süreci herkese açık. İster bir geliştirici, isterse de sıradan bir kullanıcı olun, Microsoft Store’da favori uygulamanızı ya da oyununuzu aday gösterebilirsiniz. Aday gösterilecek uygulamanın, 15 Eylül 2024 tarihinden önce yayımlanmış olması ise tek şart.

Microsoft Store Oylaması Başladı: Oy Vermek İçin Satın Alma Şartı Yok

Bu yılki ödüllerin en dikkat çekici yanı, favori uygulamanızı veya oyununuzu oylamak için onu satın almanızın gerekmemesi. Herhangi bir uygulama veya oyunu, sadece beğendiğiniz için aday gösterebilirsiniz.

Microsoft Store oylaması başladı

Microsoft, aday gösterilen uygulamaları kullanıcı deneyimi, yenilikçilik, özgünlük ve donanım entegrasyonu gibi kriterlere göre değerlendirecek. Tüm bu değerlendirmeler sonuç olarak kazananı belirleyecek.

Microsoft Store Oylaması Başladı: Sizin Favoriniz Hangisi?

2024 yılının Ekim ayında kazananlar açıklanacak ve bu yılki ödüller gerçekten ilgi çekici. Yılın uygulaması veya oyunu seçilen geliştirici, özel bir Surface Pro Copilot+ PC kazanacak. Ayrıca, kazanan uygulama bir yıl boyunca özel bir sayfa rozeti ile Microsoft Store’da sergilenecek. Bu ödül, geliştiriciler için büyük bir prestij ve teşvik anlamına geliyor.

Peki, siz hangi uygulamayı ya da oyunu aday göstermek istersiniz? Microsoft Store’da öne çıkmasını düşündüğünüz bir favoriniz var mı? Görüşlerinizi ve adaylarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın. Microsoft Store’da bu yıl büyük bir rekabet olacak gibi görünüyor.

Microsoft’un Yapay Zeka Harcamaları Sınırları Zorluyor