Squid Game ikinci sezon geliyor mu? Yönetmen açıkladı

Squid Game ikinci sezon geliyor mu? Yönetmen açıkladı

Yayınlandığı andan beri popüler olan Netflix dizisi Squid Game için ikinci sezon gelecek mi sorusu tüm hayranların aklında. Birinci sezonun ucu açık bitmesi hayranlarda ikinci sezon için bir umut ışığı oldu. Yönetmen ikinci sezonun gelip gelmeyeceği hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar.

Paraya ihtiyacı olan insanların bir araya getirilip çocuk oyunu oynatıldığı dizi olan Squid Game şu anda 90 ülkede bir numarada yer alıyor. Dizinin kısa sürede yakaladığı başarı tüm dünyada gündemde. Şimdiden dizide kullanılan şekerlemeleri satan dükkanlar satışların arttığını söylüyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin temasına sahip olan bir cafenin girişinde izdiham yaşandı. Netflix’de ilk kez Güney Koreli bir yapım birinci sırada yer alıyor. Hal böyle olunca dizinin ikinci sezonuyla başarı devam edecek mi sorusu akıllara geliyor.

Squid Game ikinci sezon geliyor mu? Yönetmen açıkladı

İlk sezonun ucu açık bitişi hayranlarda ikinci sezon olabileceği yönünde umut uyandırdı diyebiliriz. Dizinin yönetmeni ve senaristi Hwang Dong-hyuk yakaladığı başarıdan gurur duyuyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportajda “2. sezon olacak mı?” sorusu yöneltilen yönetmen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yönetmen Dong-hyuk: “Aynı şeyi ikinci sezon için yapma düşüncesi şahsen beni biraz endişelendiriyor. Henüz kesin bir şey yok, ancak bunu isteyen o kadar çok insan var ki cidden düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Yazıldığı ilk on yılda herkes tarafından reddedilen senaryo şimdi dünya çapında bir hit.

Beyin ve müzik arasındaki yakın bağlantı nereden geliyor: Bilim insanları açıkladı