Samsung bu yıl rekor satış rakamlarına ulaştı!

Samsung bu yıl rekor satış rakamlarına ulaştı!

Samsung bu yıl satışlarda rekor rakamlara ulaştığını duyurdu. Şirket son zamanlarda çıkardığı katlanabilir cihazlarıyla tekrar akıllı telefon sektörüne hükmetmeye başladı. İşte detaylar.

Samsung için en son kazanç kılavuzu yayınlandı. Güney Koreli teknoloji devi bu yıl üçüncü çeyrekte rekor rakamlara ulaşmayı başarmış. Şirket üçüncü çeyrek performansıyla tekrar rekor kırdı. Rapora göre, 72 trilyon KRW – 74 trilyon KRW aralığındaki gelir elde edilmilş. Bu da 60.21 milyar – 61.87 milyar dolara eşit. Karların 15.7 trilyon KRW – 15.9 trilyon KRW aralığında veya 13.12 milyar – 13.29 milyar dolar civarında olması bekleniyor. Güçlü yonga seti satışları ve artan yarı iletken fiyatları ile Galaxy A ve M serilerinin satışlarının ana gelir kaynağı olması bekleniyor. Nihai kazanç raporunun bu ayın sonuna doğru çıkması bekleniyor. Rapor şirketin her bölümün performansının bir dökümünü içerecek.

Samsung bu yıl rekor satış rakamlarına ulaştı!

Akıllı telefon sektöründe rekabet artık eskisine kıyasla çok daha ciddi diyebiliriz. Samsung’un katlanabilir cihazlarını da sunmasıyla şirket rekor kazançlar elde etmeye başladı. O derece ki Apple bile katlanabilir akıllı telefon hakkında kolları sıvadı. Samsung’un rakibi Xiaomi de akıllı telefon sektöründeki en güçlü isimler arasında yer alıyor. Samsung’un başarısının ardından Çinli teknoloji devi de ne gibi hamleler yapacak göreceğiz. Ancak şimdilik Samsung lider konumuna geri dönmüş olabilir. Akıllı telefon sektöründeki çekişmeler önümüzdeki yıl daha çok artacak.

Beyin ve müzik arasındaki yakın bağlantı nereden geliyor: Bilim insanları açıkladı