Netflix Squid Game 2. sezona yeşil ışık yaktı

Squid Game 2. sezon

Son yılların en sevilen dizilerinden Squid Game yeni bölümlerle geri dönüyor. Netflix, Squid Game 2. sezona yeşil ışık yaktı.

Netflix tarafından 17 Eylül 2021’de izleyicilere sunulan Squid Game, kısa sürede çok geniş bir kitleye ulaşarak Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen dizisi oldu. Tüm dünyada adeta bir fenomene dönüşen dizi, daha ilk sezonundan sağlam bir hayran kitlesi yaratmayı başardı.

Squid Game ikinci sezon bekleyenlere müjde

Squid Game’in yakaladığı bu başarının ardından 2. sezon kaçınılmaz oldu. Nitekim hem Netflix hem de dizinin yaratıcısı Squid Game 2. sezon hakkında çeşitli açıklamalar yaptı. Hatta farklı ülkelerde geçen spin-off dizileri çekilebileceği bile konuşuldu. Ancak tüm bunlara rağmen Netflix cephesinden hala 2. sezon için resmi onay gelmemişti. Neyse ki beklenen haber sonunda geldi ve Netflix Squid Game 2. sezona yeşil ışık yaktı.

Netflix’in bu haberi paylaşmasından kısa bir süre sonra bu kez de dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk bir tweet paylaştı ve 2. sezon hakkında ilk detayları paylaştı. Mesajına “Gi-hun yeni sezonda geri dönecek” diye başlayan Hwang Dong-hyuk, ayrıca oyunu kontrol eden maskeli ve takım elbiseli adamın da geri dönebileceğini söyledi. Ayrıca 2. sezonda Young-hee’nin erkek arkadaşının hikayeye dahil olacağını açıkladı.

Squid Game 2. sezon Netflix’ten resmi onayı almış olsa da bu sezon için uzunca bir süre beklememiz gerekebilir. Geçtiğimiz günlerde Vanity Fair dergisine yeni sezon hakkında detaylı bir röportaj veren Hwang Dong-hyuk, 2. sezonu en erken 2023 sonlarında görebileceğimizi açıkladı. Hatta 2. sezonun 2024’ün ilk aylarına da kalabileceğini ifade etti.

Netflix sevilen dizilerinin oyunlarını çıkarıyor