Netflix sevilen dizilerinin oyunlarını çıkarıyor

Netflix

Netflix sevilen dizilerinin oyunlarını çıkarıyor; La Casa de Papel, The Queen’s Gambit ve Shadow and Bone gibi sevilen dizilerin oyunları geliyor.

Bildiğiniz gibi Netflix son dönemde oyun alanına da girmek için adımlar atıyor. Bugüne kadar çeşitli mobil oyunlar çıkaran şirket, bu alandaki en önemli adımını ise önümüzdeki günlerde atacak. Bu hafta boyunca süren Geeked Week etkinliğinde pek çok yeni projeyi tanıtan şirket, oyun tarafında da dikkat çekici projeler tanıttı.

Netflix, sevilen dizilerinden uyarlanan oyunları bu yıl kullanıcılarına sunacağını duyurdu. Bu oyunların başında La Casa de Papel, The Queen’s Gambit, Shadow and Bone ve Too Hot to Handle gibi sevilen dizilerden ve reality showlardan uyarlanan oyunlar geliyor. Özellikle La Casa de Papel ve The Queen’s Gambit oyunlarının kullanıcılardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. Çünkü bu iki dizi, platformda bugüne kadar en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

la casa de papel

Halihazırda 22 oyun çıkarmış olan şirket, bu yıl sonuna kadar oyun sayısını 50’ye yükseltmeyi planlıyor. Üstelik gelen bu son açıklama gösteriyor ki şirket sadece nicelik olarak değil nitelik olarak da oyunlarını geliştiriyor. Çünkü duyurulan bu La Casa de Papel ve The Queen’s Gambit oyunları, şirketin bugüne kadar çıkardığı tüm oyunlardan daha yüksek potansiyele sahip gibi görünüyor.

The Queen’s Gambit: Chess’te oyun severler Beth Harmon’ın dünyasına adım atacak ve satranç eğitimi alarak maçlara hazırlanacak, ardından da maçlara katılacak. Arkadaşlarıyla da satranç maçları yapabilecek.

Shadow and Bone: Destinies ise tek kişilik bir RPG oyunu olacak. Oyuncular favori karakterlerini seçerek Grishaverse dünyası boyunca uzanan bir maceraya atılacak. Netflix, oyuncuların bu macera sırasında vereceği kararların yolculuklarını şekillendireceğini söylüyor. Ancak kararların oyunda ne kadar etkili olacağını çıktıktan sonra göreceğiz. Bildiğiniz gibi pek çok oyun bu konuda vaatte bulunup sonra bunu karşılayamayan işler ortaya koyabiliyor.

Tesla’nın başı otopilot kazalarıyla belada