Spotify zam yağmuruna tutuluyor: İşte yeni fiyatlar!

popüler müzik uygulaması Spotify

Dünyanın en büyük online müzik dinleme platformları içerisinde yer alan Spotify, zam yağmuruna tutuluyor. Peki yeni fiyatlar belli oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar.

Spotify zam yağmuruna maruz kalacak gibi görünüyor. Neredeyse herşeye az ya da çok zam gelmeye devam ediyor. Ne yazık ki Spotify platformu da bunlardan bir tanesi oldu. Dilediğiniz yerden müzik dinleme imkanını çevrimdışı bir şekilde bile sunan şirket, fiyatıyla üzecek.

Bu uygulamada Bireysel, Duo, Aile ve Öğrenci isimli birbirinden farklı abonelik yöntemleri var. Bunlar içerisinde dilediğiniz herhangi birisini seçebilir ve müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Fakat bundan sonra müziğin tadını çıkarmak biraz daha pahalı olacak gibi görünüyor.

Spotify neden fiyat artışına gitti

Spotify Bireysel abonelik almak isteyenler 17,99 TL ile bunu sağlayabiliyor. Spotify Duo ise çift hesap kullanmaya izin veriyor. Onun fiyatı 23,99 TL oldu. Esas en çok tartışılan kısım ise Spotify Aile paketi ile ilgiliydi. Bu abonelik türünü sağlayabilmek için 29,99 TL ödenmesi gerekiyor.

Spotify zam yağmuruna
Şirketin sunmuş olduğu son abonelik türü Spotify Öğrenci aboneliği oldu. Bu abonelik türü için 8,99 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Aksi halde uygulamayı Premium kullanmaya devam edemezsiniz. Dünyaca popüler bu uygulamanın ani fiyat değişikliğine gitmesi hiç hoş karşılanmadı.

Şirket şu anda çok zorlu rakiplere sahip. Bu rakiplerini geride bırakması için fiyat artışına gidiyor. Apple gibi bir markayla rekabet etmek elbette kolay değil. Üstelik Spotify şu anda zarar ediyor. Peki sizce fiyat artışları yapılmalı mıydı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.