Spotify arayüzü yenileniyor!

Spotify kullanıcı sayısı

Spotify arayüzü bugünden itibaren iOS ve Android cihazlarda kademe kademe olarak yenilenecek. Peki yeni arayüz kullanıcılara neler sunuyor?

Popüler çevrimiçi müzik platformu Spotify, yenilikler ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Apple Music karşısında kullanım kolaylığı açısından çok eleştiri alan Spotify, bugün nihayet yeni mobil arayüzünü duyurdu. İlk etapta Premium sahiplerine OTA üzerinden sunulacak olan güncelleme ile gelecek olan yeni arayüz, kullanım kolaylığı açısından büyük yenilikler ile geliyor.

Apple Logic Pro X yeni özellikler ile güncellendi!

Spotify’ın yeni arayüzü ile Müzik ve Podcasts bölümleri ayrılıyor. Müzik bölümünde çalma listeleri, sanatçılar ve albümler yer alıyor. Albüm kapakları ile görüntülenen bu bölümler sayesinde kayılı olan şarkılarınıza ulaşmak daha kolay olacak.

Podcasts bölümünde ise kayıtlı olan Podcasts’leriniz daha detaylı bir şekilde görünüyor. Dinlediğiniz ve daha önce dinlemeyi bitirdiğiniz kayıtlar daha net bir şekilde vurgulanıyor. Bugünden itibaren kademe kademe olarak sunulacak olan arayüzü kullanmak için App Store veya Play Store’dan uygulamanın son sürümünü yüklemeniz gerekiyor.

Spotify arayüzü