Spotify, WatchOS uygulamasını güncelledi

Spotify, WatchOS uygulamasını güncelledi

Spotify, Apple’s Watch için WatchOS uygulamasının yeni bir sürümünü duyurdu. İşte tüm detaylar.

İyileştirmeler çoğunlukla görsel olacak ve animasyonlar en çok dikkat çeken yenilikler arasında yer alacak. Kitaplığınız sekmesi artık tüm favori müziklerinizi, podcast’lerinizi ve indirdiğiniz müzikleri içerecek. Daha büyük albüm resmi, Kitaplığınızda daha iyi gezinmenize yardımcı olacak. Güncelleme ile animasyonlar artık daha rafine hale getiriliyor.

Spotify, WatchOS uygulamasını güncelledi

Spotify, WatchOS uygulamasını güncelledi

Artık bir şarkıyı beğenmek için kaydırmanız yeterli olaacak. Son olarak, yeni podcast bölümleri mavi noktalarla işaretlenecek, böylece en sevdiğiniz podcast yayıncılarından hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız. Spotify, WatchOS güncellemesine ek olarak, daha fazla cihaz için destek eklediğini ve hizmetin artık çeşitli markalara ait 2.000’den fazla cihazda kullanılabileceğini duyurdu. Spotify son dönemlerde en çok kullanılan müzik hizmetlerinden biri. Şirket o kadar ciddi bir başarı elde etti ki tüm Netflix bünyesinde dahi bir belgeseli yapılmaya başlandı.

Bu kapsamda müzik dinleme platfomları arasında lider koltuğunda oturan uygulama ciddi rakiplere sahip. YouTube Müzik özellikle ses performansı açısından platforma fark atacak bazı özellikler ile ön plana çıkmaya başladı. Apple Müzik de aynı şekilde farklı özellikler sunarak müzik dinleme uygulamaları arasında adını duyurmaya devam ediyor. Ancak her şeye rağmen İsveçli marka henüz lider konumunda desek yanlış olmaz. Bu durum ilerde değişecek mi göreceğiz.

Twitter, yeni hesapların 8 dolar Blue aboneliği almasını engelliyor