Realme uygun fiyatlı telefon yelpazesini genişletiyor!

realme 10 pro

Akıllı telefon dünyasında bütçe dostu modelleriyle kendini gösteren Realme, yeni modeli Realme 10 4G’yi resmen tanıttı.

Realme uygun fiyatlı telefon yelpazesini genişletiyor! Akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk markalar Apple, Samsung, Xiaomi, Oppo gibi isimler olabilir. Ancak gerek tedarik zincirinde yaşanan aksaklıklar gerekse de enflasyonist ortam bu markaların yeni modellerini bir hayli pahalı cihazlar haline getirdi. Bu durumun doğal bir sonucu olaraksa, bütçe dostu akıllı telefon modelleri eskiye nazaran daha büyük önem görür oldu.

Realme yakında dünyada ilk Dimensity 810 destekli telefonu piyasaya sürecek

Eğer bir yerlerde bütçe dostu akıllı telefonlardan bahsedeceksek, orada listeye Realme’yi eklememek olmaz. İşte bu statüsünü kaybetmek istemeyen Çinli şirkette, ilgili kategorideki portföyünü yeni isimlerle çeşitlendirmeye devam ediyor. Şirketin bu kapsamda tanıttığı son cihaz ise adı bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Realme 10 4G oldu.

Realme V13 5G, Dimensity 700 ile geliyor!

Realme uygun fiyatlı telefon yelpazesini genişletiyor!

6,4 inç büyüklüğünde 90Hz AMOLED ekrana sahip olan Realme 10 4G modeli, gücünü MediaTek’in Helio G99 yonga setinden alıyor. Bu işlemci kümesini 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı, 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyen Realme 10 4G, arka yüzeyinde 50MP + 2MP’lik ön yüzeyinde ise 16MP’lik kameralara sahip.

Realme 10

Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan Realme 10 4G’nin başlangıç fiyatı 229 dolar olarak açıklanırken, en güçlü versiyonun fiyatı ise 299 dolar olarak belirlendi.

Diablo 4’ün çıkış tarihi belli oldu