Spotify, paylaşımlara “zamanlama” özelliği getiriyor

Spotify, paylaşımlara "zamanlama" özelliği getiriyor

Spotify, belirli bir anda parçaları veya podcast’leri paylaşmanızı daha da kolaylaştırdığını duyurdu. Akış platformu, Paylaş düğmesine, dinleyicilerin geçerli oynatma süresinde paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir seçenek ekliyor. Paylaşıma tıklayanlar, kendilerini doğrudan paylaşılan noktaya gönderecek bir bağlantı alacak.

Spotify, bugünden itibaren Android ve iOS uygulamalarına, bir podcast’teki zamanlanan kısma bağlanmanın bir yolu da dahil olmak üzere daha fazla sosyal paylaşım seçeneği getiriyor. Paylaş düğmesine dokunduğunuzda, geçerli oynatma süresi için bir bağlantı oluşturmanıza izin veren bir geçiş seçeneği göreceksiniz. Bağlantıyı paylaştıktan sonra, ona dokunan herkes aynı noktadan podcast’i dinlemeye başlayabilir.

Spotify, paylaşımlara "zamanlama" özelliği getiriyor

Ayrıca İsveçli şirket Canvas’ı geliştiriyor. Canvas, statik şarkı sayfalarına video-art vitrinleri ekleyen bir özellik. Özellik ayrıca cihazınız cepte değilse veya bir masaya konuşmamışsa yepyeni bir dinleme deneyimi getiriyor. Şimdiye kadar, bu görselleştirmeler yalnızca Instagram Hikayelerinde kolayca paylaşılıyordu. Ancak Spotify şimdi karışıma Snapchat’i ekliyor. Bunun da ötesinde, Spotify uygulamasında, gerçek uygulamaya geçmeden önce paylaşılan parçanızın nasıl göründüğünü görmenize olanak tanıyan önizlemeler olacak. Ayrıca, diğer tüm mesajlaşma ve sosyal medya paylaşım hedefleri için daha kolay görüntülenebilir bir ızgaraya sahip gelişmiş bir düzen gelecek. Spotify kullanıcıları, Instagram Hikayelerine ek olarak Snapchat üzerinden Canvas özelliği  aracılığıyla şarkıları paylaşabilecekler. Canvas paylaşım sayfası size yalnızca cihazınızda bulunan uygulamaları gösterecektir. Instagram Stories’e düzenli olarak gönderi yayınlıyorsanız ve Snapchat yüklü değilse, paylaşım seçenekleri arasında Instagram’ı görürsünüz ancak Snapchat’i göremezsiniz.

Venom 2 için ilk fragman yayınlandı!