Philips Spotify ile Her Odada Müziğin Keyfini Çıkarın

Philips Spotify

Philips Spotify çok odalı hoparlörler, Spotify kullanıcıları için ilk özel Philips ses çözümü. Spotify Connect’i birleştirerek telefonunuz, tabletiniz ve hoparlörleriniz boyunca yerel Spotify uygulamasından müziğinizi kontrol etmek hiç çaba gerektirmiyor.

Philips Spotify çok odalı hoparlörleri eviniz boyunca yerleştirebilir ve müziğinizi her odaya aynı anda yayınlayabilirsiniz. Aynı sevdiğiniz müzik gibi size özel, bir ses deneyimi yaratabilirsiniz. Hoparlör serisi, iki modelden oluşur ve bunların her ikisi de müzik akışını başlatmak için sadece bir kez bastığınız Spotify ‘tek basışla oynatma’ düğmesine sahip. Kapınızdan girer girmez favori çalma listenizi dinlemeye başlayabilirsiniz. Koridorunuzdaki Philips Spotify çok odalı hoparlörün üzerinde yer alan Spotify düğmesine bastığınızda müzik bıraktığınız yerden devam ederek tek bir notayı bile kaçırmanıza izin vermez. Oturma odanıza girip tabletinizi elinize alarak bütün gün dinlemeyi hayal ettiğiniz şarkıyı seçebilirsiniz. Daha sonra oturma odanızdaki Spotify düğmesine basarak koridor hoparlöründeki melodiyi anında devralıp odayı sıcak, detaylı bir ses ile doldurabilirsiniz.

Philips-Spotify

Philips Spotify çok odalı hoparlörler, birden fazla hoparlörü tek bir sette kolaylıkla gruplandırmaya olanak tanıyan ayrı bir uygulama ile gelir. Bunu bir kez kurar ve daha sonra istediğiniz zaman yerel Spotify uygulamasındaki hoparlör grubunu seçebilirsiniz. Gelişmiş performansı garantileyen Philips Spotify çok odalı hoparlör serisi, bağlı ses alanında lider teknoloji çözümleri sağlayıcısı Frontier Silicon teknolojilerini içerir. Philips Spotify çok odalı hoparlör serisinde iki model vardır. SW700M, net ve doğal bir ses yaratmak için iki adet 2,5″ tam aralıklı hoparlör sürücüsü ve iki genişletilmiş bas portu içerir. SW750M, detaylı, güçlü ve odayı dolduran bir ses sunmak için iki adet tweeter ve iki adet 3″ tam aralıklı sürücüyü birleştirir. Her iki hoparlör de gerçek bir çok odalı deneyim için farklı odalarda birlikte kullanılabilir.

 Philips_Spotify_multiroom_speaker_SW750M_SW700M

Philips Spotify çok odalı hoparlörler, Ekim ayından itibaren başlıca Avrupa pazarlarında satışa sunulacaktır. SW700M modelin tavsiye edilen perakende fiyatı 99,99€, daha geniş SW750M modelinin ise 149,99€’dur.