Spotify sonunda masaüstü kullanıcıları için Mini Oynatıcıyı başlattı

Spotify sonunda masaüstü kullanıcıları için Mini Oynatıcıyı başlattı

Spotify yeni bir güncelleme ile gündemde. İşte tüm detaylar.

Spotify masaüstü kullanıcıları için Mini Oynatıcıyı sundu. Platform, masaüstü uygulamasına uzun süredir talep edilen bir Mini Oynatıcı ekledi. Bu oynatıcı hızlı oynatma erişimi sağlarken diğer şeylere odaklanmanıza da olanak tanıyacak. Yeniden boyutlandırılabilir kayan pencere, parçaları değiştirmek, çalma listeleri seçmek ve ses seviyesini ayarlamak da dahil olmak üzere sesi kontrol etmenizi de sağlayacak. Şirket, özelliğin halihazırda Premium abonelere sunulmaya başladığını söylüyor.

Uygulamanızda kullanıma sunulduktan sonra, uygulamanın sağ alt tarafında, standart oynatma kontrollerinin sağındaki kareye tıklayarak Spotify Masaüstü Mini Oynatıcısını (özel adı) başlatabilirsiniz. Buna tıkladıktan sonra, tam uygulamanın yanında kayan bir pencere belirecek.

Spotify sonunda masaüstü kullanıcıları için Mini Oynatıcıyı başlattı

Yeniden boyutlandırılabilir Mini Oynatıcı, videolar için ideal olan kare en boy oranında çalışabilir; daha ince bir çubuk olduğundan, minimal düzeyde oynatma/duraklatma ve parça atlama kontrolleri sunacak. Apple Music, yıllardır macOS ve Windows için eşdeğer bir MiniPlayer’a sahipti. Spotify da şimdi ekibe katıldı. Spotify, Miniplayer’ın ilk olarak Premium abonelerine sunulacağını açıkladı ve bu da sonunda ücretsiz plandaki kullanıcılara da ulaşabileceğini gösteriyor. Premium abonesiyseniz, çok geçmeden masaüstü uygulamasının sağ alt köşesinde görünen küçük kare düğme göreceksiniz. Müzik dinleme uygulamaları arasında en üst sırada olan platform büyümeye de hız kesmeden devam edecek denebilir. Daha fazla özellik de yakında duyurulacak.

 Akıllı Telefonlar Sebebiyle Oyun Endüstrisi Büyük Değişim Yaşanıyor