Galaxy Tab S7 + Lite, Galaxy Tab S7 XL Lite olarak çıkabilir

123

Samsung’un bir süredir Galaxy Tab S7 Lite adında yeni bir tableti piyasaya süreceği iddiaları dolaşıyor. Şimdi ise başka bir iddia, bu tabletin Galaxy Tab S7 XL Lite olarak piyasaya sürüleceğini söylüyor.

Bluetooth SIG’e göre, Samsung’un gelecek orta sınıf tableti Galaxy Tab S7XL Lite olarak adlandırılacak. Son zamanlarda muhtemelen ilk kez tek bir ürün için üç farklı isim duyuyoruz.

Her neyse, önceki raporlara göre bu tablet üç model numarasıyla gelecek. Ama Bluetooth sertifikasyon ortaya koymaktadır henüz başka model numarası ek bölgesel varyantları ile dörde toplam sayısını artırarak.

Galaxy Tab S7 + Lite, Galaxy Tab S7 XL Lite olarak çıkabilir

Samsung Galaxy Tab S7 XL Lite Model Numaraları

  • SM-T730
  • SM-T735
  • SM-T736
  • SM-T737

Özelliklerinden bahsedersek,12.4 inçlik ekranı ve S Pen desteği . Kalem, Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 +’da olduğu gibi cihazın arkasına manyetik olarak takılabilir .

Kaputun altında, tabletin 6GB RAM ve 128GB dahili depolama ile birleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 750G SoC barındırdığı söyleniyor . Yazılıma gelince, tablet, bir Galaxy tableti bir Galaxy akıllı telefon için ikincil bir ekrana dönüştüren bir özellik olan Galaxy Continuity desteğiyle Android 11’i (One UI 3.x) çalıştıracak .

Ne yazık ki tabletin pil kapasitesi hakkında bir bilgi yok. Ancak 44.5W hızlı şarjı desteklemesi bekleniyor . Ancak Samsung, en azından Çin’de sadece 15W’lık bir şarj cihazını kutuya dahil edecek.

Son olarak Galaxy TabS7 XL Lite, yalnızca WiFi ve hücresel (5G) varyantlarında satışa sunulacak. Haziran ayında Siyah, Gümüş, Pembe ve Yeşil olmak üzere dört renkte piyasaya çıkacağı bildirildi .

Sharp, 10 Mayıs’taki lansman etkinliğini erteledi