Spotify kullanıcıları için güzel haber

Spotify bir uygulamasını sonlandırıyor

Crosby, Stills ve Nash’in müzikleri uzun bir aranın ardından bir kez daha Spotify’da dinlenebilir.

Spotify kullanıcıları için güzel haber. Şubat ayında süper grup, Spotify’ın podcast’i aracılığıyla COVID-19 yanlış bilgilerini yaymakla suçlanan Joe Rogan’a karşı eylemsizliğini protesto etmek için platformdan ayrılmıştı. Billboard’a göre üçlü, Spotify kazançlarını “en az bir ay” boyunca COVID-19 hayır kurumlarına bağışlamayı planlıyor.

Spotify küresel spor bölümünün başkanı değişti

Crosby, Stills ve Nash, Rogan’ın aşı şüphecisi Dr. Robert Malone ile yaptığı röportaja yanıt olarak Spotify’dan ayrılan bir avuç müzisyen arasında yer alıyordu. Göç Neil Young ile başladı ve daha sonra Joni Mitchell’in yanı sıra yazar Brené Brown da bu kervana katıldı.

Spotify, metni 'gerçekçi' konuşmaya dönüştüren bir AI satın aldı

Spotify kullanıcıları için güzel haber

Aslında sonunda Spotify Rogan’ın podcastlerini yayından kaldırmadı. Bunun yerine şirket, COVID-19 hakkında bir tartışma içeren herhangi bir bölüme bir içerik tavsiyesi ekleyeceğini söyledi. Protestonun Spotify’ın karlılığı üzerindeki etkisi asgari düzeyde görünüyor ve şirket son zamanlarda aylık 422 milyon kullanıcıya ulaştığını bildirdi.

Spotify müzisyen NFT'leri ile deneme yapıyor

Crosby, Stills ve Nash’in Spotify’a geri dönmesine rağmen, üçlünün platformda var olan bütün şarkılarını görmeyi beklemeyin. The Verge’in haberine göre, Young’ın gruptan ayrılmış olması sebebiyle, Crosby, Stills, Nash ve Young’ın tüm şarkıları platformda mevcut olmayak. Örneğin, grubun 1970 albümü Déjà Vu’dan “Helpless” ve “Country Girl” gibi parçalar  listelerde eksik..

OMIX, ‘Teknolojiyi Mixleyen‘ yeni ürünlerini tanıttı!