Spor düşkünleri için LG Watch Libre geliyor!

LG Watch Libre

Şu aralar yeni bir akıllı saat modeli üzerinde çalışan LG’nin normal versiyona ek olarak spor bir versyionu da satışa sunacağı ortaya çıktı. Sporculara hitap eden modelin ismi ise LG Watch Libre olacak.

Akıllı saat sektörünün önemli isimlerinden biri olan LG, geçtiğimiz yıl Watch Style modelini satışa sunmuştu. Bir kaç hafta önce, LG’nin 2018’de de yeni bir akıllı saati kullanıcıların beğenisine sunacağı ortaya çıktı.

Klasik, yuvarlak LG tasarımını yansıtacak olan modelin Watch Timepiece ismini taşıyacağı FCC belgeleriyle kanıtlanmıştı. Şimdi ise Güney Koreli şirketin sporculara özel farklı bir versiyon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Timepiece’e oranla daha sportif ve daha dayanıklı bir yapıya sahip olacağı iddia edilen modelin ismi ise LG Watch Libre olarak lanse ediliyor.

LG Watch Libre! Özgürlüğüne düşkün olanlar için!

LG Watch Libre, daha çok sporcular için tasarlanmış bir saat. Zaten isimde bulunan “Libre” ifadesi de özgürlük anlamına geliyor. Burada saati kullananların her anlamda özgür olacağı ifade edilmek istenmiş. Yani LG Watch Libre ile her türlü sportif aktivite, sorunsuz bir şekilde yapılabilecek. Zaten Libre teriminin tercih nedeni de bu.

Şimdilik LG’nin yeni akıllı saat modelleri hakkında net bir fiyat ya da çıkış tarihi bilgisi bulunmuyor. Fakat söylentileri göz önünde bulunduracak olursak, iki saat modelinin de önümüzdeki ay satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Samsung Android Go telefonu özellikleri ile şaşırttı