LG G Watch R En Pahalı Android Wear Olabilir

LG G Watch R En Pahalı Android Wear Olabilir

LG Electronics tarafından geçtiğimiz ay resmi olarak tanıtılan LG G Watch R’ın şu ana kadar üretilen en pahalı Android Wear cihazı olabileceği söyleniyor.

Google tarafından giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirilen Android Wear işletim siteminin çıkış cihazları arasında yer alan LG G Watch ile akıllı saat alanına giriş yapan Güney Koreli teknoloji devi LG Electronics, hiç zaman kaybetmeden ikinci akıllı saati LG G Watch R‘ı tanıtarak bu alanda kalıcı olamya niyetli olduğunu göstermişti.

LG_G_Watch_R

Geçtiğimiz ay Berlin’de düzenlenen IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılan LG G Watch R kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, akıllı saat hakkında ortaya çıkan yeni detaylar birçok kullanıcının fikrini değiştirecek gibi görünüyor. Motorola’nın Android Wear işletim sistemli akıllı saati Moto 360’a rakip olması beklenen ve LG’nin ilk akıllı saatine göre çok daha şık bir tasarıma sahip olan LG G Watch R, şu ana kadar üretilen en etkileyici akıllı saatlerden biri olsa da bu durum akıllı saatin fiyatına da yansımış gibi görünüyor.

LG-G-Watch-R (3)

LG Electronics tarafından geçtiğimiz ay görücüye çıkarılan LG G Watch R için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bilgiler akıllı saatin 14 Ekim’de Güney Kore’de piyasaya sürüleceğini göstermişti. İddia edilen bu çıkış tarihi hakkında henüz bir açıklama gelmemiş olsa da, akıllı saatin çıkış tarihi ve fiyatı hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Avrupa’daki bir satıcı firmanın ilanlarının internete sızdırılması sonucu, LG G Watch R‘ın 3 – 7 Kasım tarihleri arasında Avrupa’da satışa sunulacağı ortaya çıktı. Yine bu ilanlarda yer alan bilgilere göre LG’nin yeni akıllı saatinin Avrupa’daki fiyatı yaklaşık 300 dolar, yani LG G Watch’tan 100 dolar daha pahalı olacak.

Windows Phone 10 Ön İzlemesi 2015′e Kaldı